Sa te gandesti la sufletelul nevinovat din burta ta, care are nevoie de dragoste si vorbe blande, nu de ganduri de sinucidere.
Ti-a recomanda sa meri la u psihiatru si sa primesti ajutorul necesar ca sa poti depasii gandurile astea nebunesti.
Cred ca trebuie sa nasti acum, asa-i?
Hai, cu sanatate maxima si nastere usoara!
Da trebuie sa nasc cam pe la sfârșitul lunii.
Cu atat mai mult, cand minunatia aia de copilas, care o porti tu in pantec este gata sa iasa... sa va schimbe viata si sa va aduca numai bucurie in viata si in casa!
Cine te susține din familie, stai lângă el. Gândește-te la cel mic din tine, că suferă împreună cu tine. Dar dacă ești veselă, e vesel și el. Acum.
Incearca SA VORBESTI cu cineva care SA TE ASCULTE. Ca de sfaturi sintem toti buni...
Am copil, sunt insurat, am 43 la vara, iar tu bati cimpii cu mare gratie. Distrusa ca aude cum oracaie noaptea plodul? Serios? Ca barbatul o vede in ce hal arata... pardon, daca ala nu o vede ca o zeita pentru ca tocmai a adus pe lume o bucata din ei doi, e un mare timpit care nu o merita! In cazul de fata, cam asa ceva, aparent boul a dat deja bir cu fugitii...
Cere ajutor de specialitate URGENT!
Vezi sa nu cazi in depresie postnatala dupa ce vei naste.Am cunoscut o mamica cu depresie, copilul era mare 5-6 ani
mergi la medicul de familie sa iti recomande un specialit
Nu te sfii sa spui problemele tale si familiei.
Dar a fost bine procedeul? Ți-a plăcut să mănânci caș acum leagănă și taci. Nu cred că ai putere Să o faci. Parcă și văd mâine poimâine că nu reușești și mai și ne întrebi altele. De ce nu ai gândit mai înainte și tu de. Copii nu s de joacă că faci și gata trebuia ceva prezervative sau să fi *** acum ești. Fi fericită că ai putut rămâne unii vor și nu pot. Dar unde e întrebarea? Să ști că aici se pun.
Ai mare grijă că după ce naști mai e o depresie CRUNTĂ pentru tine.
https://www.google.ro/......ps?/search
Ar trebui sa mergi la un psiholog/psihiatru pentru a rezolva chestiunea asta. Nu e o rușine sa mergi. Sinuciderea nu rezolvă nimic, adică sa îți dai viața pentru niște lucruri mici, și mai ales sa îți omori și propriul copil e un gest extrem de rău.
Trebuie sa gândești pozitiv, și să lași gândurile negative în urmă. Să le înfrângi. Sa nu le lași sa te doboare, și să faci astfel de gesturi...
Trebuie să mergi la psiholog/psihiatru, pentru a avita ca după naștere sa nu intri într o depresie severa.
Sper să fii bine și sa rezolvi problemele astea.
Incearca sa ceri sfaturi la parinti /socrii / sot pe care sa le faci fara sa-ti mai exprimi tu parerea prea mult si imediat o sa-ti revii din sinucis si disperare.
Imparte tot ce ai de facut cu ei, lasa-i sa gandeasca pentru tine perioada asta.
Iti garantez 100% ca merge.
Nu mai decide tu totul, pentru ca e greu in situatia pe care o ai sa organizezi absolut tot tu.
Cere sfaturi pentru tot ce apare nou de facut in viata ta, fiind insarcinana.
Bafta
Folosesc si mult a naibii sfaturile...
La mine e vb că nu am banii, că nu am noroc la ei.Si trebuie sa cumpăr atâtea, adică nu sunt independentă.
Ce te determina sa ai astfel de ganduri?
Vorbeste cu noi daca simti nevoia si nu poti vorbi cu altcineva.
Că mie frică că nu am să mă descurc cu acest copil.Ca nu voi ști ce să-i fac in caz de ceva.O am pe Mama mea care mă susține financiar, dar am refuzat să mă folosesc de banii ei.De tatăl copilului m-am despărțit, m-a durut tare când a spus că ne vom vedea când se va naște copilul.Am citit că acest copil moștenește inteligența Mamei.Eu tot timpul am fost plângăcioasă, uitucă mai mereu...
Nu are de ce sa iti fie frica. Am incredere ca te vei descurca de minune. Ce ai citit despre copii este irelevant. Copilul intr-un final va fi rezultatul educatiei ce o va primi si mediul in care va creste.
Sa-ti dau un exemplu. Mama a ramas singura de tanara la 27 de ani cu 3 baieti. Nu a avut putere financiara sa ne faca poftele, dar ne-a oferit o educatie exemplara si un mediu linistit in care sa invatam sa fim oameni.
Faptul ca zici ca ai fost mereu plangacioasa si uituca nu insemna ca asta se va transmite, copilul isi va forma propriile vicii pe parcursul vieti avand ca invatatura mediul in care a crescut si copiind ceia ce vede.
Asa ca stai linistita si asteapta acest copil cu bucurie in suflet, este sange din sangele tau. Nu exista in lume bucurie mai mare decat sa iti strang copilul in brate.
Eu mi-as dori sa pot sa am unul, si poate ca intr-o zi va veni. Iar daca nu va veni voi voi oferi un camin unia ce are nevoie de o mangaiere si un parinte care sa il indrume in viata.
Știu că în România este o mentalitate mai înapoiată și batjocoritoare care spune să nu mergi la psiholog, însă în alte țări din afară aceasta este absolut normal. Nu trebuie să îți fie frică, psihologul nu va spune nimănui ce vorbești cu el. Acolo te poți descărca, poți plânge și tr va face să îți dorești foarte mult să continui! Încearcă și nu vei regreta! Nu îți fie rușine, ești puternică și vei reuși!
Vasilicamosbatran întreabă: