| gyny22bug a întrebat:

Sunt insarcinata si am arsuri mari cum pot scapa de ele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! si o sarcina usoarahappy din pacate nu sunt remedii pentru asa ceva, incearca sa bei un pic de apa cu zahar, asa am patit eu la prima nastere si ma ametit mama ca imi trece pana am nascutlaughing la inceput de sarcina imi zicea ca asa e in prima luna, apoi a trecut cv vreme si o intreb:
Mama, da nu mai trec arsurile astea? ba da mama o sa treaca, dar pana ii creste parul, dupa o perioada iar o intreb, bre, cansd se termina cu arsurile asta ca nu pot manca nimic, ei mama, pana misca, si pe urma gata, a miscat si ingerasul, dar pauza, arsuri la greu, acum ce trebuie sa ii mai creasca sa nu mai am arsuri?, ei o sa aiba par mult, si tot asa ma ametit pana am nascuthee hee acum are 23 de ani flacaulove strucklove struck

| gyny22bug explică (pentru caramela):

happy frumos

| caramela a răspuns (pentru gyny22bug):

La prima sarcina am avut greturi si arsuri de nu puteam manca nimic, cel putin carne sa nu o fi vazut in fata ochilor si unde mai pui ca era la ratie carnea in '88 mancam doar ridichi de luna, fasole numai zeama oua si verzaturi la greu, dar pe urma dadea fata la "peste" dadeam afara tot, la a 2 a sarcina, nu puteam suporta mirosurile, prajelile, dar am nascut mult mai usor decat primul... daca mai stateam acasa un pic nasteam.hee hee tu cum te mai descurci? papa si o zi buna si Sarbatori fericite:*

| savino23 a răspuns:

Buna.bea cat mai mult lapte.sarcina usoara

Întrebări similare