anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt insarcinata şi imi fac griji deoarece am avut probleme de sanatate in trecut.
Am avut pneumonie, astm şi diabet zaharat+ obezitate.
Am facut tratament si m-am vindecat.
Având in vedere ca sunt prea multe boli pot aparea probleme in sarcina chiar daca m-am vindecat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Floridori a răspuns:

Diabetul poate fi controlat in sarcina.
Pneumonia vindecata nu reprezinta o problema.
Obezitatea, depinde de grad si de celelate afectiuni per total, dar in general nu reprezinta o problema majora per se.
Avand in vedere ca ai declarat deja ca esti in 35 de saptamani, daca toate aceste lucruri ar fi reprezentat o reala problema, nu ai fi ajuns cu bine pana in acest punct.

| Anonim5695 a răspuns:

Daca iti iei tratamentul corect, nu ai riscuri in sarcina. Sarcina ursoara. Insa, obezitatea iti pune viata tie in pericol, dapai la copil, deci asta ar trebui sa o tii sub control macar