anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt intr-o mare dificultate, am 45 de ani.Ma tem sa plec de acasa, am o frica..simt ca mi se face rau.Noaptea la fel.Stau mai mult in casa,in pat, culcata.Analizele mi-s bune, cu exceptia calciului.Nu-mi iese din gand starea asta de rau, permanent ma gandesc la asta.Nu stiu ce sa ma mai fac.Va rog ajutati-ma.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Incearca sa nu te mai gandesti atata la rau, pana la urma ce ti se poate intampla?
Nimic! Toata teama asta vine din subconstientul tau, care nu ar trebui sa lasi sa te domine.
Te-ar putea ajuta si un psiholog.
Cat despre problema cu calciu, ai putea sa iei suplimente de calciu cu vitamina D3, prescrise de un medic.
Sanatate multa!
Te pup!

| karsivan a răspuns:

Daca ai calciul dezechilibrat atunci el atrage si dezechilibre la magneziu si fosfor, deci ia calciu recomandat de medic si starea aia de panica si depresie o sa dispara treptat, peroidic sa-ti verifici calciu magneziu si fosfor analiza de sange si nu o sa mai ai problemele astea. Primavara si toamna sa iei suplimente de calciu toata viata de acum incolo. Am trecut si eu prin asa ceva inca la mine fost mai grav ( am lesinat) dar acum de cativa ani sunt ok dar fac des analize la 6 luni si cind sunt mici iar iau calciu si etc.

| andru10best a răspuns:

Cheama medicul la tine. Cu asta nu este de glumit. O sa ai probeleme mari.

| blaablaablaaa a răspuns:

Ai grija sa nu faci deprestie, incearca sa te calmezi si sa gandesti pozitiv, ia niste pastile pentru calciu, sau bea mult lapte, mananca oua fierte.
Succes.

| Alexandrumrz a răspuns:

Aceasta problema se datoreaza subconstientului. El este incaracat zilnic cu tot stresul pe care il suportam. una dintre solutii ar fi sa faci o terapie la psiholog sau o saptamana de distractie. distractia FARA SUPARARI poate descarca subconstientul de stres aceasta este solutia