| Cristian19928 a întrebat:

Sunt într-o situație dificila, sunt tratat de 9 ani cu zyprexa pentru diagnostic de tulburare discordanta cu parcurs cu multe suișuri și coborâșuri,am luat mult in greutate dar nu am reușit să înlocuiesc zyprexa din cauza simptomelor de întrerupere(incapacitate de a dormi,anxietate,mișcări involuntare(spasme),transpirație profundă, tulburări gastrice care se agravează și cel mai mult am stat 4 zile treaz și am cedat și a trebuit să revin la zyprexa.
Este o discrepanta intre ce simt pacienți când vor sa scape de olanzapina(multi zic că nu reușesc din cauză că simptomele se agravează luni de zile) iar medici psihiatrii își freacă mâinile și baga gogoașă că majoritatea nu au simptome de sevraj și nu știu ce să zic.
Va rog cine știe să îmi spună daca se poate elimina treptat medicamentul acesta că eu nu știu ce să mai cred și mi-am pierdut orice speranță!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| ioana748 a răspuns:

Din păcate nu se poate elimina, dar puteți lua de întreținere, olanzapina de 5 sau 10.