Nimic, fiind recomandat sa stai in pat si te linisteste, ia un panadol si dormi.
Pe langa pastile mie mi-a trecut cu... pupici.
Stateam cu copilul unei vecine cand m-au apucat durerile. Plangeam de durere.I-am spus copilului(avea 3 ani jumate) ca ma doare burtica.S-a suit pe mine si mi-a dat multi pupici pana l-am asigurat ca mi-a trecut. Apoi s-a jucat sigur vreo jumate de ora pana mi-a trecut de tot(tot cu pastilute)
Acum flacaul e student (a terminat anul 2)
Ceva cu efect analgezic sau poti sa te masturbezi sau sa faci sex te ajuta temporar mult
Nu poți face nimic, nu există o pastilă care să îți alunge durerea. Incearca sa stai relaxată, sa dormi, sa te uiți la filmul tau preferat si sa mănânci.
Dacă nu ai contraindicații medicale poți lua ibalgin, pentru mine asta a funcționat. Dar periodic trebuie să meegi la consult.
Iti recomand sa nu iei nurofen deoarece acesta dilata vasele de sange si iti va curge mai mult si mai des, daca chiar nu poti suporta durerea poti sa incerci cu un nospa
Depinde de organism, nu toate femeile au dureri mentruale intense.
Iti las mai jos cateva idei si va trebui sa le incerci pentru ca nu exist un remediu general valabil pentru toate femeile.
Asadar incearca o sticla de apa calda/compresa calda pe burta.
Poti lua pastile pentru dureri, nurofen sau altele, ti le poate recomanda farmacista.
De asemenea, incearca sa te misti, nu sa stai in pat. Miscarea ajuta organismul si scad in intensitate durerile menstruale.
Incearca sa faci ceva care sa iti distraga atentia, durerile nu dispar, dar nici nu le vei mai percepe la fel.
Succes!
Ianusik07 întreabă: