anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt la pubertate, dar nu ma inalt si nu imi creste penisul absolut deloc.Am 14 ani. Poate fi vreo problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ce-i aia "nu ma inalt si nu imi creste penisul absolut deloc"

Ai o anumită înălțime și mai ai și o anumită lungime. Lasă natura să funcționeze

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu! Pana la 20 e timp destul de crescut.

| DexOnline a răspuns:

Nu toata lumea se dezvolta la fel, unii sunt mai lenti altii mai rapid, si cred ca ai auzit deja lucrul acesta de multe ori. Si eu am trecut prin ceea ce treci si tu, si pot sa te anunt ca cel mai probabil esti "paranoic" si te preocupa prea tare... lasa totul sa vina natural, nu te stresa atat de tare chiar daca poate dura mai mult, cazurile in care un om ramane nedezvoltat pana la varste mai mari sunt foarte foarte rare... Cat de spre penis, probabil ca ti-a crescut si pana acum, dar nu poti sesiza diferenta, deoarece nu creste de pe o zi pe alta. Nu ai motive sa te ingrijorezi, asta e chestia happy

| Nicoleta_Ionela_1996 a răspuns:

Ha ha? nu e nici o problemă, ai răbdare ..corpul tau stie cel mai bine ce are de facut