Cum ai ajuns la concluzia asta? Nu a luat in greutate? Eu am o carte scrisa de dr. spock, foarte interesanta, unde scrie ca nu exista mama sa nu aiba suficient lapte si nici consistenta laptelui nu o stabilim dupa cum arata acesta.Probabil bebe al tau nu suge suficient, deoarece adoarme.Insista,nu renunta. Pune/l cat de des la piept, nu pateste nimic.Cu cat suge mai mult, cu atat mai mult lapte vei avea tu! Eu sunt mamica de 3 luni si de multe ori am zis la fel ca tine cand plangea fetita mea, dar de fapt plangea din cauza colicilor.
Un bebelus poate sa suga si 200 de grame dintr/un san care mamei i se pare a fi gol! Daca gasesti cartea (eu o am de vreo 7 sau 8 ani, nu stiu daca mai e in librarii)cumpar/o, caci este foarte interesanta! Pe bebe, ca sa fi linistita, cantareste/l mai des, sa vezi daca pune in greutate si insista sa suga cat de mult! Eu inca ii mai dau si acum, noaptea fetitei piept.Si inca ceva
In acest caz ar trebui ca medicul tau sa iti recomande ceva pentru stimularea lactatiei. Exista in farmacii un produs ce se numeste Galactogil si este indicat in asemenea cazuri.
Cel mai bine ar fi insa sa consulti medicul.
Sanatate maxima!
Nu incerca sa te mulgi ca sa masori cantitatea, ca mai rau faci. Bea multe lichide (chiar bere fara alcool din cand in cand), si relaxeaza-te! Sa-ti traiasca ingerasul!