| Giii a întrebat:

Sunt mai badarana si am multe vanatai din cauza asta.laughing Cum sa fac sa se vindece mai repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Schimba-ti atitudinea straight face

| Shiver a răspuns:

Maseaza zona cu probleme

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Stai mai linistita!

| candora a răspuns:

Pune comprese cu gheata pe zona cu pricina. Tine-le timp de 20-25 minute si dupa asta incepe sa masezi incet zona. Fii mai atenta pe viitor, insa daca totusi s-a intimplat, acopera-le cu crema si ton cind iesi daca ai o tinuta mai deschisa, daca nu e problema cu ce te imbraci, atunci foloseste imbracamintea vaporoasa inchisa (pantaloni si bluzite fine cu miineci)
Am si eu aceasta problema, numai ca nu ma lovesc, dar de a orice atingere usoara mi se invineteste pielea, chiar si de la un sarut fin pe piele. Odata chiar am fost nevoita sa-mi acopar picioarele cu ton fiindca purtam o rochie scurta si nu puteam s-o inlocui fiind o ocazie speciala.
Nu dispera, nu e grav si mai sint persoane cu probleme din astea.
Fii mai atentawinking