| mirela03 a întrebat:

Sunt mama a trei copii (12, 8 si 7 ani), am 35 ani si in luna octombrie 2008 mi-am schimbat dispozitivul intrauterin (DIU). De atunci nu mai am ciclu regulat (este la aprox. 35 - 40 zile) si nici cantitativ cred ca nu este normal.Am fost la ginecolog si am spus de intarzieri dar a spus ca este in parametrii normali. Ex. luna trecuta am avut CM trei zile dar cu hemoragie foarte mare (a trebuit sa stau in pat), iar acum scurgerile au aparut in 26 ianuarie si nu s-au terminat nici acum, dar sunt in cantitate foarte mica. Totodata am observat ca ma ingras pe zi ce trece. Sunt grasa de felul meu, dar am reusit sa-mi mentin greutatea timp de 2 ani si acum se naruie tot (acum 2 ani am tinut un regim in urma caruia am slabit 15 Kg). In octombrie am avut 103 Kg, iar acum am 110 Kg.
As dori sa stiu daca sunt normale aceste dereglari si daca au legatura reala cu cresterea in greutate sau e doar imaginatia mea (desi eu am aceeasi alimentatie ca si inainte, doar ca nu mai sunt la fel de agitata/ nervoasa la servici* mi-am schimbat si locul de munca).
Va multumesc.

Mirela Moisa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cireshar a răspuns:

Draga mirela,
parerea mea este ca ar fi bine sa consulti si alt medic ginecolog, asta in primul rand; din experienta mea, as putea sa-ti spun ca orice metoda de contraceptie - oricare ar fi ea -, are un risc sau un efect nedorit; totusi, pe baza unor analize, studiate de medic, ai putea folosi cu succes acele pastilute " 1 pe zi "!

1 răspuns:
| alexutzza_3733 a răspuns:

Mergi la medic.este cea mai buna solutie.nu are rost sa ne dam noi cu parerea aici.nu se stie c poate fi.multa sanatate!