| Justiceforall a întrebat:

Sunt membru nou si nu știu dacă întrebarea a fost postată, deci am să o scriu din nou. Imi este dificil să casc si simt o durere puternică în zona cefei. Din ce cauză? ( Menționez că este prima oară când mi se întâmplă așa ceva)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Nu știu despre ce este vorba, dar cred că ar trebui să mergi la medic. Dacă medicul de familie este în concediu, mergi la urgențe. O astfel de problemă nu ar trebui amânată pentru ziua următoare.

| Justiceforall explică (pentru anonimg):

Așa am să fac. Mulțumesc mult!

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te a tras curentul si ceea ce simti este un junghi, da te cu o cremă de preferat puterea ursului, este foarte bună pentru situatii ca a ta sau ai dormit prost si sa sucit gîtul.

| Elelei a răspuns:

Nu stiu ce legatura poate avea cu cascatul. Dar durerea de la ceafa poate fi data de multe cauze (si depinde unde exact). Ma gandesc acum la o tensiune mare si... e caz de urgente. Mergi acum la medic.