Daca ai cancer se stabileste prin investigatii medicale complexe, nu primesti astfel de raspunsuri pe un forum.
Parul cade la toti oamenii! Poti fi iradiat(a). Cancerul se diagnosticheaza in spitale dupa analize serioase in care eu oricum nu pun nici o baza! Dupa parerea mea, insa, un om obsedat de o anumita idee, chiar ajunge sa o si implineasca. Oboseala se datoreaza stressului, ficatul o transmite! I-ati un concediu, pleaca la tara undeva, uita de toate necazurile, hraneste-te corect, roaga-te la Dumnezeu.
sau fa-ti analize, intra in SISTEM, dar aici nu-ti pot da un prognostic favorabil. Poti si sa combini variantele, spre linistea ta! In fond, si doctorii si farmacistii trebuie sa traiasca bine!
Parul cade de la chimioterapie, nu de la cancer in sine. E normal sa cada o anumita cantitate de par, daca e mai mare decat de obicei ai putea urma un tratament sau ceva.
Pata poate fi o vanataie sau poate fi ceva de la soare.
Oboseala poate fi cauzata din multe motive.
Stresul poate fi o cauza comuna.
Totusi o vizita la un dermatolog ai putea face in legatura cu acea pata in cazul in care nu dispare in cateva zile.
Mai degraba carente, stres si/sau dereglari hormonale. Mergi la medic sa iti faca niste investigatii medicale ca sa stii cu certitudine ce se intampla si cum poti trata.
Da, în fază terminală.
PS: Așa a pățit un unchi de-al tatălui meu și în 3 săptămâni a murit...
RealLife întreabă:
Alexandra0Aly întreabă: