| maxim789 a întrebat:

Sunt metode de a creste oasele de la picioare mai lungi, cu diverse exercitii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Da, prin alungire cu greutate mare legata de picioare si in apa sarata.
Este o metoda frecvent folosita de mafie: se toarna picioarele in beton si "pacientul" este bagat in apa marii.

| Pinkvanilla9 a răspuns (pentru Bula):

Bai băiatule daca ai chef de glume părăsește Tpu.Am dat din greșeală peste întrebarea asta și da mi s-a parut ciudata, dar de ce nu poți să răspunzi frumos? Mai bine nu răspundeai deloc decât să spui toate prostiile și chiar sa jignești.O zi buna sa ai!

| Bula a răspuns (pentru Pinkvanilla9):

Nu am jignit pe nimeni, doar am adus aminte de scenele cu "alungirea" picioarelor dintr-un vechi film cu mafioti (nu-mi aduc aminte de titlu).

Oasele sunt rigide, chiar casante, avand rolul de sustinere mecanica a corpului.
Nu exista modalitate de alungire. Ele se alungesc prin completare (depunere) in timpul cresterii, cu materialele care le compun (calciu si alte minerale etc.).

| LPCTSTR a răspuns:

Nu există.
Oaricum, lasă celulele stem să-și facă treaba în modul lor, nu le influența.

| Donsavas a răspuns:

Nu. Creșterea in înălțime se oprește la sfârșitul adolescenței.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Donsavas):

Hai sa facem un pariu: imi cedezi 66% din veniturile tale, pana la sfarsitul vietii, iar eu mai cresc inca 5cm, chiar de acum am 65 de ani. De acord, Coane Spirache!? laughing laughing laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poți creste doar la picioare. Creșterea este proporțională pentru fiecare os din corpul uman.

| alex15ccc a răspuns:

Incerca la sala, trege de fiare