| JustAle a întrebat:

Sunt mica de statura si am cam 48-49 de kg dar eu vreau sa ma mai ingras nu stiu cum.Nu as vrea sa ma ingras numai din prajeli si din dulciuri. Aveti sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca trebuia sa te ingrasi, organismul tau ar fi oprit niste "rezerve". Totusi mie mi se pare ca e un raport ok intre varsta, inaltime si greutate. Eu la 14 ani am 1.77m si 50-53 kg.

| Vi003 a răspuns:

Nu cauta sa te ingrasi, ca dup-aia o sa-ti fie greu sa slabesti. Cred ca esti OK, important e sa ai o parere buna despre tine, zambeste, bucura-te de tinerete, imbraca-te cu ce-ti sta bine si-ai sa vezi ca n-o sa mai vrei sa te ingrasi, fiind mai activa, va trebui sa fii si mai usoara. Capul sus!

| JustAle explică (pentru Vi003):

La asta m-am gandit si eu prima data dar voiam sa fac asta pentru ca prietenul meu imi spune intruna ca sunt foarte slaba si nu ma simt deloc bine, ma intristez ...mai ales ca eu de cativa ani incoace am ramas tot asa, nu am mai crescut in inaltime, masuri sau greutate si nici nu cred ca mai am alte sanse.Pana sa imi zica el toate aceste lucruri ma simteam chiar ok.

| bombarara a răspuns:

Nu te lua dupa el, ca poate il schimbi si nu se stie happy

| cMmHaarpCord a răspuns:

Sa nu faci prostia asta, singurul sfat.

| Ruben_Chis_1994 a răspuns:

Ii o chestie la uni oameni, de exemplu eu la varsta mea de 19 ani nu am trecut pragu de 60 de kg big grin cu toate ca am incercat laughing) uni oameni asa sunt conceputiwinking