| ALM2000RO a întrebat:

Sunt Mircea și am 24 de ani. Nu mi-a apărut Mărul lui Adam, adică nu mi s-a dezvoltat niciodată. Toți foștii prieteni și amici îl au vizibil, toți tinerii pe care îi știu îl au, numai eu nu. La mine nu e vizibil deloc.
Precizez că vocea o am normală, de adult (chiar dacă e puțin mai răgușită, e așa încă din adolescență).
Nu am probleme hormonale, am fost recent la niște analize de sânge și mi-am verificat, printre altele, toți hormonii și sunt în parametri optimi cu toți.
Deci ce problemă ar putea fi? Merită să mă îngrijorez din asta?
Îmi recomandați să merg la medic sau nu-i deloc important dacă am sau nu Mărul lui Adam? Are un rol mai important la adulți sau e fără vreun rol major (precum apendicele)?
Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Nici la mine nu e prea vizibil. Nu văd de ce te-ai impacienta. Dar pentru liniștea ta sufletească fă o vizită la medic.

| TimberWolf a răspuns (pentru gabicoo):

Eu nu-mi vad capul de probleme si uite ce probleme ii preocupa pe unii...

| mODIN a răspuns:

Cred ca asta e ultimul motiv pentru care ar trebui sa te ingrijorezi laughing

Dupa ce-am citit asta, m-am uitat in oglinda, nici la mine nu prea se vede, si nu doar ca nu m-a afectat vreodata, dar nici nu observasem, deci cred ca n-are rost sa ne facem griji

| FreddieM a răspuns:

Nu îl am nici eu, de ce mi-aș face griji? Mergi înainte, bine ca nu suferi de probleme serioase.
Cheers

| Cipi1212 a răspuns:

Nu este nicio problemă că nu ți se vede omușorul. Cei cu omușorul la vedere nu arată bine estetic vorbind.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Mărul lui Adam apare ca urmare a schimbării vocii, nu invers. Nu ai nevoie de el pentru nimic vital.