| Clara8 a întrebat:

Sunt nevoita sa ma epilez in timpul menstruatiei cu ceara..pt ca nu stiu exact cand voi pleca in concediu si nu imi doresc ca apoi sa creasca vreun fir de par. Ceea ce voiam sa intreb este daca pe aceasta perioada exista riscuri mai mari de a aparea foliculita. De durere nu tin cont asa de tare, caci voi lua un ibuprofen cel mai probabil inainte de asta. Iar referitor la foliculita as vrea sa stiu daca apare mult mai usor daca ma voi epila in timpul menstruatiei.Careva dintre voi s-a epilat in perioada aceea? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Nu cred ca e vreo problema. Stai linistita. Daca nu esti sigura asteapta pana iti trece menstruatia, cateva zile nu mori si apoi te duci la un salon si se rezolva. Bafta!

| ottovintila a răspuns:

Nu sunt riscuri de aparitie a foliculutei pe perioada mentruatiei. Alege epilarea cu ceara de la Total Pro Beauty si apoi foloseste un ulei dupa epilat: https://www.tpb.ro/62-uleiuri-dupa-epilat