| Dominicc a întrebat:

Sunt o fire mai slabutza.

am auzit ca pilulele alea Vitamax te; ar mai intari si ti;'ar da pofta de mancare.
asa este? mi; as cumpara si eu sa vad.

a mai luat cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Da, am folosit eu pentru mama mea cand era slabita si bolnava. Sunt foarte bune. Dar poti lua si Centrum, care pe langa toate vitaminele mai are si toate mineralele de care un om are nevoie zilnic.

| zeenath a răspuns:

Consulta medicul de familie! Ar fi indicat sa faci o cura cu vitamine B-uri si Magneziu!winking

| antonia09 a răspuns:

Cea mai sigura cale de a-ti intari sistemul imunitar este sa consumi fructe si legume proaspete si sa faci sport cat se poate de mult.
Plimbarile in aer "curat" sunt benefice organismului.
In privinta consumarii vitaminelor, care nu sunt altceva decat suplimente alimentare, trebuie sa iti consulti medicul curant. Acesta este in masura sa iti spuna daca tu ai nevoie de un aport de vitamine sau minerale in plus.
Fratele meu este si el slab si cura de vitamine luata nu a avut nici un efect la el.
Multa sanatate si Paste Fericit!

| elena_4396 a răspuns:

Vitamaxul nu contine minerale. Este bine sa folosesti un produs ca Centrum, Eurovita, Supradyn.

| cristianpopa a răspuns:

Incearca sa consumi multe legume, fructe, cereale si sa faci sport mai ales dimineata, in aer liber sau cu geamul deschis. Vei avea pofta de mancare si te vei simti mai energica, iti vei intari oasele si sitemul limfatic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-adevar, ajuta. Dar, totul tine de o alimentatie sanatoasa, pe cat posibil, Vitamax-ul neavand alt rol decat de completare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa este, eu iau de 3 zile, mi le-a recomandat farmacista pentru imunitate mai ales (sunt in perioada post varicela sad ). Deja ma simt mult mai energica, si mai relaxata, iar cu pofta de mancare stau bine, comparativ cu zilele anterioare.

| Veve :X a răspuns:

Si eu sunt mai slabutza happy am luat si Vitamax si au avut efect atata timp cat am avut pilulele iar dupa ce s`au terminat oh go on s`a terminat si pofta de mancarebatting eyelashes lasa ca o sa te ingrasi tu cu timpul :0 nu grabi lucrurile ca apoi o sa iti para rau

Bafta :*