| MiZzi a întrebat:

Sunt obligatorii sangerarile dupa administrarea pilulei postinor 2? Am luat aceasta pastila acum 13 zile si nu am avut sangerari deloc. Ma ingrijoreaza.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Eu93llr a răspuns:

Buna. Si eu am luat postinor de 2 ori. Prima data nu am avut sangerari iar a doua tura, da am avut sangerari. Si de ambele dati si-a facut efectul, adica nu am ramas insarcinata. Insa pentru linistea ta, poti face un test de sarcina. Sper ca te-am ajutat!:*

| MiZzi explică (pentru Eu93llr):

Si cat timp ti-a intarziat menstrautia?

| Eu93llr a răspuns (pentru MiZzi):

Nu mai stiu exact. Dar in orice caz mi-a intarziat destul de mult. Mie mi s-a spus ca e normal sa iti intarzie si pana la 10-15 zile pentru ca acest postinor e o bomba hormonala. Ti-am spus pentru linistea ta fa un test!happy

5 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Fa ti un test de sarcina! mergi la ginecolog! pentru mai multe detalii la problema ta..citeste aici..sa te minunezi!:))http://www.medipedia.ro/Forum/ForumSectiuni/tabid/65/aft/349/Default.aspx :))

| VadTot a răspuns:

Http://www.medipedia.ro/......NOR-2.aspx Sau citeste aici prospectul! poate nu l ai utilizat corect!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU sunt "obligatorii" acele sângerări!

Ele au loc, de obicei, în una din zilele 3-7 ( sau, mai RAR, până prin ziua a 10-a ) DUPĂ administrarea "pilulei de a 2-a zi" şi reprezintă un efect ADVERS al pilulei.

Oricum, efectul contraceptiv al pilulei NU are legătură ( şi NU este influenţat de ) apariţia/lipsa acelor sângerări.

Dacă NU ai avut acele sângerări, este foarte BINE deoarece organismul tău a tolerat bine pilula.

NU ai de ce să fi îngrijorată!

Toate cele bune.