anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt operata in aug.2003 de cavernom temporo insular stang (creier), O perioada dupa operatie m-am simtit bine. Din toamna 2007 au reaparut crizele. Diagnostic: rest tumoral postrezectie de cavernom temporo insular stang peste 1 cm, cefalee cu evolutie episodica paroxistica, crize temporale (desi sub tratament cu timonil 250 mg/zi - carbamazepina), tulburare de adaptare. (dureri de cap, senzatii de greata, ameteli, dezechilibru, semicalduri sub brat, la cap, jos la org genitale, intepaturi intre ochi, de la ceafa in sus, senzatie de teama,) De la o serie de crize pe luna, am crescut la 2, apoi la 3, acum au mai scazut. Revin la 2... Durata crizelor: 2-4 zile (ca la ciclul menstrual; incepe cu putin, a doua zi am si cate 10-12 si dureaza cca 20-30 secunde una) Recomandare medic, REOPERARE pentru a curata creierul. ((IMI este TARE FRICA sa mai fac o operatie...))
Partea cea mai dureroasa e faptul ca nu-mi pot calma nervii. Ma enervez prea repede de la orice. Ma sperii tare, intru in panica tare usor, pentru nimicuri. Ce tratament imi recomandati pentru a ma putea linisti... calma... sa nu mai intru in panica de la orice? (dar sa fie acceptate de tratamentul zilnic) Sa pot trece peste orice suparari. Sa nu le bag in seama. Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sandi a răspuns:

Aceste stari sunt cauzate de problemele survenite in urma operatiei creierului, deci nu se pot trata altfel decat printr-o alta interventie pentru rezolvarea problemei. Nu v-ar ajuta nicio alta pastila sau psiholog pentru ca este vorba de o stare indusa de creier, indiferent de factorii externi. Adica indiferent ce tratamente ati incerca, creierul va continua sa joace aceste feste.

6 răspunsuri:
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

E o situatie delicata! Va sfatuiesc sa mergeti la un psiholog! Va va expune cateva tehnici de relaxare si va va invata cum sa va stapaniti emotiile negative! Impreuna veti discuta despre climatul dumneavoastra familial si veti gasi cea mai buna solutie de a face fata problemelor cotidiene! Daca e cazul de o noua operatie, iar sansele de vindecare sau ameliorare sunt mari, ascultati sfatul medicului care v-a recomandat operatia! Multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Puteti incerca cu mare incredere o operatie la clinica INI HANNOVRA- GERMANIA. am vazut acolo numai operatii reusite. nu mai mergeti la operatie in alta parte. Multa sanatate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

am si eu pe cineva cu acelasi diagnostic.In com. Calugareni jud. Giurgiu.se deschide un spital privat de 5 stels si am auzit ca doctorul care+l deschide opereaza energetic asa ceva.Doctorul se numeste FETICA. te rog sa incerci.sa+ti ajute dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Am fost diagnosticat cu cavernom de trunchi cerebral"
(Raspuns pentru Ion Constantin, F. As nr. 528)

In aceeasi situatie a fost si o ruda de-a mea, care a urmat la d-l Florin Unda din Bucuresti (tel. 021/643. 26. 08) 20 de sedinte de reflexoterapie si urmatorul tratament naturist, prescris tot de dansul: - suc de varza - se toaca varza si se pune in borcan fara sare, acoperita cu apa. Se vantura in fiecare zi timp de 3-4 zile, dupa care se consuma zeama si varza; - Argila - pe cale interna si comprese pe coloana vertebrala; - Bai cu decoct de fan; - Infuzie in parti egale din sulfina, galbenele, sovarf, sunatoare, talpa-gastei si fructe de catina alba. Se pune o lingurita de amestec la o cana de apa clocotita si se infuzeaza 30 de secunde. Se beau doua cani pe zi; - Decoct de bujor si vasc, macerat 24 de ore la rece. Se bea o cana pe zi; - Se mananca miezul de la sase nuci pe zi; - Se ia vitamina A - 1 pastila pe zi si vitamina E - 5 pastile pe saptamana; - Se mananca 5-6 migdale pe zi. Pretul unei sedinte de reflexoterapie este modest. Va urez multa sanatate!
Urez intregului colectiv al revistei "Formula As" multa sanatate si articole la fel de bune ca pana acum.
Emilia Ionescu - str. Brandusilor, bl. C5, ap. 40, sector 3, Bucuresti.

Numele meu este Enculescu Aurel, am 24 de ani si am fost diagnosticat in 2008 cu cavernom temporal stanga, de 15 mm.
La fel ca dvs. prezint unele simptome asemanatoare: nervi, dureri de cap (s-au mai ameliorat). Serotonina (hormonul fericirii) mi-a iesit la analize 42, normal ea fiind cuprinsa in intervalul 94-240.
De cateva zile urmez tratamentul de mai sus, pe care l-am gasit in Formula As, din 2002. Mi-e un pic mai bine, sper sa se rezolve ceva. Tratamentul e naturist, de aceea am ales sa-l incerc.
Mai mentionez faptul ca nu am fost operat.
Va doresc multa sanatate si sper sa va faceti bine.

| ionupo a răspuns:

Ai mai jos un site cu informatii despre Cavernom Cerebral.

http://www.topmedica.ro/blog/cavernom-cerebral/.

Poti pune intrebari chiar pe site iar medicul iti va raspunde in scurt timp. Succes :)

| Beiiuka a răspuns:

Buna. si eu sunt diacnosticata cu cavernom frontal drept. mie mii teama sa ma operez si de 5 ani iau carbamazepina. ma linisteste si nu mai fac nici crize. multa sanatate. pusa din petrosani.