| Beebeeee a întrebat:

Sunt pe aici cazuri sau cineva de aici cunoaste cazuri in care mai multe teste de sarcina au dat rezultat negative facute correct si chiar sa nu fi existat o eventuala sarcina? Testele de sarcina facute dupa 21 de zile dupa contactul sexual neprotejat fara ejaculare (nici in vagin, nici in afara vaginului) sunt sigure, dau un rezultat corect, adica daca iese negativ sunt sigura ca nu exista o sarcina?! Muultumesc, astept cat mai multe raspunsuri, FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Eu nu am intalnit.Ca sa fii sigura mergi la un consult ginecologic

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Ţi-am spus şi la întrebările anterioare că un test de sarcină efectuat la cel puţin 21 de zile după contactul sexual este CONCLUDENT ( deci, depistează o eventuală sarcină )!
Se efectuează 2 teste corecte la interval de câteva zile între ele...

Dacă testul iese negativ, atunci NU eşti însărcinată - testele având o "siguranţă" de 98-99 % :)

Totuşi, 1-2 % dintre femei testează "FALS negativ" pe toată durata sarcinii!

Ţi-a spus şi @Brigaela cam ACELAŞI lucru :)
http://www.tpu.ro/......egative_1/

Dacă tu te aştepţi ca nişte "copilaşi" de 12-20 de anişori şi FĂRĂ studii medicale să-ţi dea răspunsuri mai bune, atunci te ÎNŞELI;)
Poţi aştepta mult şi bine...

Toate cele bune.

| Beebeeee explică (pentru bursuc001):

Va dati ca de sfatul dvs. ascult si. multumesc din suflet mi-ati fost si imi sunteti in continuare de foarte mare ajutor!

| bursuc001 a răspuns (pentru Beebeeee):

Cu plăcerewinking

O seară/noapte frumoasă.

| Beebeeee explică (pentru bursuc001):

La fel!

| bursuc001 a răspuns (pentru Beebeeee):

Mulţumesc happy