| 1234568807 a întrebat:

Sunt persoane pe TPU care sufera de rinita cronica hipertrofica? A-si dori raspunsuri doar de la persoane care au aceasta problema, acum 2 saptamani am fost la ORL pentru un consult pe motiv ca noaptea mi se infunda nasu si nu puteam dormii, uneori chiar cu episoade de sufocare, iar dupa consultul la ORL mi s-a diagnosticat aceasta problema numita rinita cronica hipertrofica dupa care medicul mi-a recomandat niste pastile de la Sinupret si Aerinaze plus 2 tipuri de spray-uri care trebuiau utilizate zilnic de 2-3 ori si spray si pastilelele, am luat medicamentu in perioada de 10 zile cum a spus medicul, totul bine si frumos in perioada tratamentului dar chiar dupa 1 zi de la intreruperea tratamentului simptomele au reaparut, ce credeti ca ar trebui facut mai departe? dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă nu spui ce tratament e, e greu să îți dau un răspuns. Dar în principiu rinita cronică hipertrofică nu se vindecă decât prin operația de turbinectomie. Tratamentul trebuie să continui să îl iei dacă vrei să poți respira pe nas. Da, tot timpul. Trebuie să îl iei tot timpul sau să te operezi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mă refer la spray-ul de nas - este cu Steroizi sau Xylometazolină?

| 1234568807 explică (pentru anonim_4396):

Am mentionat mai sus tratamentul dat de catre medic, 2 tipuri de pastile numite sinupret si aerinaze si spray-urile sunt de la nasonex si biornil, iar legat de operatie am auzit multe cazuri in care dupa o perioada problema a revenit, nu prea vreau sa optez pentru operatie atata timp cat nu imi da nicio garantie ca problema se v-a termina

| anonim_4396 a răspuns (pentru 1234568807):

Poți reduce tratamentul la Biornil şi o să te ajute cât toate la un loc. De asemenea îl poți lua în fiecare zi.

Ok multumesc

| anonim_4396 a răspuns (pentru 1234568807):

Cu multă plăcere. Operația nu e o garanție, dar e singura care poate să te trateze definitiv şi nu o să mai si nevoie de medicamente deloc.

Ok, multumesc pentru sfaturi, voi vedea ce voi face