Uite cred ca tu de fapt nu ai activitati de facut. Daca toata ziua ai fi ocupata cu ceva nu ai simti nevoia sa mananci intr-una.Dar pentru ca spui ca te ingrasi asa de repede e posibil sa ai probleme cu glanda tiroida.Totusi incearca sa iti ocupi timpul cu ceva, daca trece timpul repede vei vedea ca te vei pomeni peste 6 ore ca nu ti.a fost foame si totusi timpul a trecut repede.Si ai grija la consumul de grasimi, si el te face sa te ingrasi.O zi buna
Salut, eu la inaltimea de 1.60 cintaream 70 kg, si am inceput sa tin un regim alimentar adica maninc de 6 ori pe zi la fiecare 2 ore. adica 3 mese principale si 3 gustari plus faceam cu cercul si de la 70 kg am ajuns la 59. poate incerci si se va primi ceva
Daca ai tinut in trecut o dieta, probabil aceea este problema.Ai fost prea stricta iar acum mintea iti este doar la prajeli si dulciuri. Incearca sa mananci mai putine prajeli si mai multe salate, le poti combina ca sa fie mai gustos. Incearca sa mananci carne la gratar, este foarte buna si nu ingrasa Cand ti se face foame mesteca guma sau mananca migdale deoarece iti taie pofta de mancare. Daca nu poti renunta la paine, cumpara-ti una integrala si mananca maxim 2 felii pe zi. De asemenea cand ai pofta de dulciuri mananca mai bine fructe, miere, fructe uscate sau cateva bucatele de ciocolata neagra Si cel mai important: fa sport! Du-te sa alergi, fa exercitii de pe internet, macar 1 ora pe zi
Nu am tinut o dieta stricta. nu am tinut nici o dieta, pur si simplu am redus totul pentru ca mancam multe prostii.