| Elly012 a întrebat:

Sunt plina de blande.M-au muscat tantarii. Si peste vreo 3 zile urmeaza sa merg la piscina la cineva. Cum as putea sa scap de ele pana atunci? E urat.Toata numa rosie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Nu stiu cine sta 3 zile cu niste blande pe el.

| Elly012 explică (pentru Bondarel99):

Adica?

| Bondarel99 a răspuns (pentru Elly012):

Adica trec in 3 zile.

| JustForFewSeconds a răspuns:

Sora mea a facut alergie din cauza tantarilor, dar a fost la medic si i-a dat o solutie mentolata pe care o aplica pe corp. Din fericire, de atunci nu a mai avut probleme, o musca ocazional unul doi tantari dar nu i se inroseste corpul. Eu nu cred ca daca te musca tantarii, o pot face pe tot corpul incat sa fii rosu, poate ai aceeasi problema cu sora mea: alergie!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă te abții de la scărpinat și nu te atingi de ele, pișcăturile (blândele), fie de purici, fie de țânțari, se vor retrage până ajungi la piscină.
Fă 2-3 băi calde (în cadă), cu durata de aprox 60 min și nu le necăji oricât te-ar gâdila. happy Fiindcă îți vei face răni și se vor vindeca cu întârziere.
Dacă vrei să ameliorezi situația, pune niște oțet alimentar, nediluat, și vei avea liniște. Scapi și de mâncărimi, dar fug și țânțarii, cât și puricii din cauza mirosului înțepător.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Aplica ulei de lavanda pe ele si vor trece.

| Elly012 explică (pentru MademoiselleCosmina):

Au. Pai eu nu am asa ceva. Sti tu alt remediu?

| MademoiselleCosmina a răspuns (pentru Elly012):

Gasesti la plafar, e ieftin.

| SporeBox a răspuns:

Eu ma dau cu Fenistil gel. E destul de bun

| BoBoAlin a răspuns:

Eu recomand cremă de gălbenele și ceva spray de protecție anti țanțarii! Dacă nu trece, mergi la medic. Bălăceală plăcută

| Elly012 explică:

Ii bun si cu pasta de dinti? Aia ii mentolata.