| Angelindeed a întrebat:

Sunt plina de ura si de furie si nu stiu cum sa ma descarc... simt ca ma imbolnavesc pe zi ce trece. Sunt tot mai irascibila, imi pierd mintile din nimic. Nu pot sa merg la psiholog...
Ce altceva as putea sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Poti merge la un psihiatru. Este medic si iti poate prescrie niste calmante. Sunt deja prea tensionati ai tai, nu te ajuta cu nimic sa te enervezi si tu si sa cazi in depresie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MAGNEZIU este un supliment alimentar, te ajuta la nervi sau calmante... de asemenea se dau fara reteta happy La mine functioneaza happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa ti faci un iubi. El te va ajuta sa fii mai calma si ti va oferi afectiunea care de fapt tie ti lipseste
De aia esti irascibila, ca n ai un iubi

| aimullah123 a răspuns:

Pai schimba si tu mediu ala care te enerveaza. Pleaca si tu la plimbare fa ceva. Poate iei niste pastile dar nu asa dupa ureche. Mergi la un medic.

| Angelindeed explică (pentru aimullah123):

E complicat, nu pot inca

https://www.tpu.ro/......-am-20-de/

| aimullah123 a răspuns (pentru Angelindeed):

Mai ti-am citit intrebarea aia in care ai scris foarte mult. Si scuze ca iti zic dar parintii tai sunt... bine, nu mai zic. Cum sa te bata cu pumnii si picioarele cand erai mai mica...ce rahat inseamna asta? Iar tu de ce sa te mariti doar ca sa scapi? Judeca si tu putin. Nu e ceva ce vrei tu cu adevarat. E cea mai proasta decizie pe care o poti lua. Sa te mariti la 20 de ani. Nu ai nicio calificare, nu faci nimic. O sa ajungi sa ramai gravida in cel mai scurt timp, o sa ai un copil si nu o sa ai posibilitati ca sa il cresti. Te bagi intr-un rahat mai mare :O Eu zic sa te mai gandesti. Parintii tai sunt de acord? Adica am inteles ca sunt credinciosi si dupa ai mai scris ca baiatul ala e de la biserica. Daca e de la biserica trebuie hop sa te mariti cu el? Poti sa apelezi la alte metode ca sa nu mai stai pe acasa. Faci o facultate si stai doar la camin big grin Sau muncesti si stai undeva cu chirie. Oricum mi se pare total aiurea sa te mariti acum. Nu esti pregatita si nici macar nu este ceea ce iti doresti. Te mariti la disperare. Poate nici nu te potrivesti cu el. Macar vezi si tu daca va potriviti.

| Angelindeed explică (pentru aimullah123):

Daca nu ar fi de la biserica nu m-ar lasa mama sa ma marit nici moarta.

| aimullah123 a răspuns (pentru Angelindeed):

Mergi si tu la psiholog.

| LaraClarice a răspuns (pentru Angelindeed):

Mai, nu trebuie sa,, te lase" ai tai. Nu lăsa pe nimeni să-ți dicteze viața, pe absolut nimeni. Pleacă de acolo.

| Elide a răspuns:

Sa te concentrezi la lucrurile care.ti plac,si sa te întrebi care.i cauza irascibilitatii tale, probabil tu esti nervoasă pe cineva, si simti ură, trebuie sa renunți la aceste sentimente negative, ne fac noua rau si celor din jurul nostru

| Zamasu a răspuns:

Nu stiu daca ai vazut la televizor dar exista un fel de camere in care spargi chesti si costa intre 80-150 lei in functie de ce vrei sa spargi televizoare, telefoane, etc si asa ai putea sa iti eliberezi furia interioara