| Elenax123 a întrebat:

Sunt predispusa la ingrasare. Nu stiu ce am in ultimul timp parca imi vine sa mananc incontinuu. Greutatea mea este ok, nu vreau sa slabesc sau sa ma ingras. Nu stiu ce sa fac sa nu mai mananc sad! Simt ca nu am facut nici sport destul in ultimul timp. Ce ma fac? Cum sa ma opresc pana nu ajung sa fiu cat China?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Lucrezi si tu la birou? Toti patim la fel, cand ne lehamite de atata lucru, gasim in pachetul cu biscuiti o evadare. Dar o evadare periculoasa, plina de calorii. Si ne ducem obiceiul acasa, ca stam la tv si pana incepe filmul preferat mai dam gata doua farfurii de snaks-uri.
Trebuie sa mai variem, pe cat posibil sa intercalam alte activitati, si cand esti la birou, daca ai ceva de citit sau cand vorbesti la telefon sa stai in picioare, iar gustarelele pline de calorii inlocuieste-le cu fructe sau un iaurt simplu, alimente care contin putine calorii sau aduc un aport caloric negativ (cheltuie mai multe calorii pentru. digestie decat aduc ele).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Poate fi pe fond de stres atâta mâncărime pă tine, evită sedentarismul, fă mişcare şi încearcă să consulţi un medic.
Te pup!

| KrokoKing a răspuns:

Stai linistita. Nu stiu de ce? dar voi fetele va faceti cele mai mari probleme cu greutatealaughing... Daca tu simti nevoia sa mananci asa mult inseamna ca ti-ai obisnuit stomacelul si acum el cere din ce in ce mai mult. Poti sa scapi de aceasta problema abtinandu-te o zii sau doua de la diferite tentatii si atunci stomacelul tau v-a revenii la normal. Incearca sa bei un pahar cu apa inainte sa mananci si ai sa vezi ca dupa o sa te simti aproape plina si nu o sa mai ai apetitul asa de mare. Eventual cu un mar te saturilaughing Sper ca te-am lamuritbig grin Bafta!