| KnowelsMarilyn a întrebat:

Sunt putin ingrijorata in legatura cu greutatea mea.Imi pteti spune cam care este greutatea necesara la varsta de 12 ani si la inaltimea de 1.52? acum am 32 kg.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

1. la 12 ani trebuie sa te preocupe alte lucururi
2. esti foarte slaba

| Elvina a răspuns:

Esti bine. La fete trebuie scazut 20 din inaltima. 52 minus 20 da 32, deci totul e perfect.

| MissVamp a răspuns:

Eu am 12 ani 1, 50 35 de kg si crede-ma ca imi vad coastele! nu iti fa griji esti,, so perfect''!

| BogdySS a răspuns:

32 de kg la 1, 52 e cam putin. Babeste, am auzit ca greutatea recomandata la fete este egala cu numarul de centimetri peste 1 m - 10. Adica ar trebui sa ai undeva pe la 42 de kilograme. Ar trebui sa faci ceva sport, si sa faci ceva sa-ti mai intaresti oasele. Sper ca ti-am fost de folos happy

| bєαυтιƒυℓ a răspuns:

Greutatea ideala nimeni nu ti-o poate spune.Eu zic ca esti destul de bine avand in vedere ca eu am 1.60, 35 kg si fac si balet, deci iti imaginezi cat de slaba arat.

| RollingInTheDeep123 a răspuns:

Daca ai 1.52 inaltimea, atunci ar tebui sa ai undeva pe la 40-45 de kg...