Ia un paracetamol, imbraca-te bine atat in casa dar si cand iesi.bine acum nu zic sa te imbraci ca un eschimos, atat cat sa nu-ti fie frig. fa bai fierbinti la picioare in care pui o mana de sare de sac.
Merge cu baia la picioare dar competeaza cu comprese cu spirt caldut pe piept si stai la temperatura constanta
Lipsa? ce atatea pastile cum racim putin ne umplem de droguri. un barbat este rezolvarea(masaj, dragoste, sex)bafta.
Fa o baie la picioare cu sare sau uda sosetele cu otet, le scurgi putin si le pui in picioare asa ude. le dai jos peste 20-30 minute.
Nu mai face din tantar armasar! Nu mai lua pastile la orice raceala stupida, pentru ca nu va mai asimila pastilele sistemul tau imunitar atunci cand vei avea ceva mai grav, o infectie sau altceva. Nu devenii dependenta de spray pentru nas! Bea doar ceaiuri calde cu miere si lamaie si te vei face bine. Nu mai iesi din casa pana te faci bine, sau imbraca-te foarte bine!
O metoda pe care am testat-o pe pielea mea este sa faci baie fierbinte iar mai apoi intr-o cadita sa pui apa fierbinte, pe care o completezi pe parcurs pentru a nu-si pierde din caldura si adaugi niste sare mare. Dupa ce ai facut baia fierbinte, baga-te in pat, imbracata gros si cu mai multe paturi pe tine pentru a mentine caldura.Vei transpira si astfel vei elimina raceala. Daca nu, incearca fervex si un paracetamol.Insanatosire grabnica:*
Cind am zis "in afara de pastile" nu m-am exprimat corect, cred. Vroiam sa zic "exclus pastilele" si nu "pe linga pastile". Sper ca m-ati inteles.