Cu toții trecem prin asemenea momente. Bea un ceai cald, stai în pat, un pui de somn, înveți cât poți ce este mai important, te odihnești foarte bine. Poate îți mai trece până la teză și iei o notă acceptabilă.
Nu mergi al scoala, daca esti atat de rau si cand te faci bine, vei da singur teza, in prima banca, in fata profesorului.
Inainte cu cateva ore poti sa iei doua nurofen raceala si gripa si te vor pune pe picioare pentru cateva ore.
Pana mâine te faci bine. Eu dimineața la ora 9 trebuia sa fiu la clinică sa fac programare pentru mama ( am sunat și la telefon dar ziceau ca trebuie mers personal). Ieri am făcut a treia doza de vaccin pentru covid, apoi azi dimineață pe la ora 4 m-am trezit tremurând în pat. Efectul vaccinului. Aveam frisoane si ardeam calumea. Mi-am luat temperatura și mi-a arătat 37, 8. Am luat un panadol rapid și m-am pus în pat. Mi-am luat gândul ca voi ajunge la clinică astăzi în starea în care eram. Am adormit, fiind obosit.
La ora 7 mă trezesc, era patul ud sub mine. Și nu pentru ca am făcut nevoile pe mine acea pastilă a făcut febra sa scadă ( de aceea și transpirație excesivă), frisoanele au trecut apoi am putut merge și la clinica. Sa știi ca nu vei muri din asta.
Daca starea de sanatate nu iti permite sa mergi la teza, suna medicul si daca el spune sa stai acasa ca te scuteste, atunci dirigintele va trebui sa te reprogrameze...
Doar nu te duci in perfuzii sa dai o teza
Oricum, daca te straduiesti putin si te ingrijesti, poate esti mai bine maine si ajungi la teza!
Bilac_Serbi_1998 întreabă: