| YumiSukinanda a întrebat:

Sunt racita am luat paracetamol algocalmin de toate si bixtonim pentru nas si nazomer, ce sa faac sa-mi treaca? am avut rabdare dar nu a trecut sunt de la 7 septembrie racita si, atunci era un concert a venit directia 5 la noi in sat si a cantat eram in fata si tipam asa se face la concerce si sunt racita ce sa fac sam nu mai fiu funda! ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu trebuia să aștepți până acum. Răceala trebuia tratată demult, în niciun caz după o lună de la instalarea microbului.
Fă o infuzie de ceai de cimbrișor (pentru desfundarea nasului), bea multe ceaiuri fierbinți (recomand mușețel), îmbracă-te adecvat și evită să mai ieși afară până mâine, când te vei duce la medicul de familie pentru a-ți prescrie tratament medicamentos.
Sănătate!

| lora3u a răspuns:

Incearca s Fervex, bea f multe ceaiuri, nu sta in curent, imbraca-te bine etc. Daca tot nu trece, incearca ceva antibiotic ( dar prescris de medic )! Sanatate multa!

| B0GDI a răspuns:

Du-te la un medic...

| BGDs a răspuns:

Treci pe antibiotic daca nu a trecut raceala de atat timp