Încearcă Efferalgan efervescent şi Theraflu Sinus sau Theraflu Răceală şi gripă. Ia vitamina C în continuare.
Însănătoşire grabnică!
Probabil are dreptate. O raceala usoara de sezon dureaza in medie 7-8 zile. Antibioticele nu te vor ajuta.
Doctorita sau doamna doctor, nu doctora. Daca asa zice, asa este, nici nu este bine sa te indopi cu antibiotice. Mai degraba ai grija ce mananci, pun pariu ca nu ai un regim alimentar sanatos, la fel si cu activitatea si somnul, atunci nu te mira ca te racesti usor.
Buna, Daria.
Si eu sunt racita de cateva zile.
Continua cu Paracetamolul si vitamina C, iar ceaiul sa fie si cu o lingurita de miere de salcam sau de tei. Pe langa astea mai incearca Coldrex sau Ferfex. Bea supe calde, stai la caldurica, mananca fructe si legume, totul fiert. Incearca pe parcursul racelii sa optii cat mai multe vitamine!
Sanatate. . Invinge raceala.
Esti sensibila, eu nici numai iau in calcul racelile pentru ca o zi sunt racit o saptamana nu dupa aia iar o zi.
iti recomand Fervex, vitamina c, si antibiotic amoxicilina fara antibiotic nu faci nimic. iti urez insanatosire grabnica
Pai stai mai mult la caldura si o sa iti treaca eu am fost racita 3 saptamani si am luat la pastile la greu
Daca e o raceala de sezon, nu are cum sa iti treaca dupa cateva zile... continua cu paracetamolul si ceaiul cald, poti sa incerci si Fervex si ai rabdare, o sa-ti treaca.
Mie intotdeauna imi trece cu Nurofen Raceala si Gripa.
Insanatosire grabnica :*
Oana65 întreabă: