| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a întrebat:

Sunt ragusita si ma doare foarte rau in gat...stiti vreun remediu sau ceva care sa amelioreze durerea pana maine? Ca abia maine o sa merg si la medic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti un ceai cald (nu fierbinte!) cu miere. Te va ajuta si sa dormi mai bine. Sau stoarce zeama de la o lamaie, pune o ligurita de miere si toarna apa calda. Ori amesteci o lingura de otet de mere cu o lingurita de miere si faci gargara. Insanatosire grabnica!

8 răspunsuri:
| (¯`·._.·[ Bella ]·._.·´¯) a răspuns:

Incearca ceai de ceapa stiu ca nu are gust bun dar merge mie mi-a mers baftawinking

| (¯`·._.·[ Bella ]·._.·´¯) a răspuns:

App eu sunt anonimu :d scuze

| αŁз a răspuns:

Strepsil menton si eucariptol e super bunnhappy da vezi sa iei vreo 4 pastile

| FreakyFred a răspuns:

Fa gargara cu apa cu sare : intr-o cana cu apa cam trei sferuri dar putin calduta, adauga o lingura cu varf de sare si amesteca pana la dizolvare si fa gargara fara sa inghiti, de cate ori / zi poti, dar timp de o ora sa nu consumi nimic ca sa dai timp ca acesta solutie concentrata de sare, sa actioneze asupra gatului si mai poti sa bei si ceaiuri calde cu miere

| αɳḍϋ a răspuns:

Poti sa pui intr-o cescutsa de cafea 2 linguri de miere si stoarce putina zeama de lamaie si amestecabig grin

are si gust bunwinking

sper ca te-am ajutathappy

:-X

Elianna
| Elianna a răspuns:

Gargara cu apa sarata (o lingura de sare la un pahar cu apa calduta) din ora in ora, cat esti treaza, sau miere de albine cu lamaie.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă mergi mâine la medic lasă așa situația pentru instituirea unui tratament corect în urma diagnosticului diferențial.
Gargară de apă cu sare.
Pa, pa.

| ion2015 a răspuns:

Propolis, usturoi, miere de albine, zeama de lamaie