| CArolina_6388 a întrebat:

Sunt sanse sa fiu insarcinata? Salut la inceputul lui noiembrie undeva 3, 4 am facut dragoste cu iubitul meu, prima oara am folosit prezervativ, adoua oara nu, insa el nu a ejaculat in mine, nici macar alaturi, suntem mereu foarte responsabili, inca nu ne dorim un copil, la citeva zile, undeva 1 saptamana, 2, mi-a venit menstruatia, doar ca in loc de 5 zile cum era inainte abundent, tot 5 doar 3 zile asa incet, si 2 practic deloc, si ma dor si rinichii in ultimele zile, adica poateca din alta cauza ca i-am racit nici nu stiu, dar sunt sanse sa fi ramas insarcinata daca nu a ejaculat, si am avut si menstruatie pe 18 noiembrie. Am 18 ani,.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca cea de pe 18 noiembrie a fost cu certitudine menstruatie (adica a venit regulat si a durat exact cat trebuia) si ai mai avut o menstruatie la fel de normala in decembrie, atunci nu esti insarcinata. daca vreuna din conditiile de mai sus nu a fost implinita (respectiv daca consideri menstra chestia aia mai scurta), atunci trebuie sa faci un test de sarcina. Un cuplu foarte putin responsabil nu face sex neprotejat cand nu isi doreste copii. Stii, ca la data la care ati facut voi sex neprotejat, daca el a ejaculat afara, riscul de sarcina este de cam 27% daca a urinat si s-a spalat intre contactele sexuale si de cam 80% daca nu a efectuat aceste manevre?

Abh
| Abh a răspuns:

Fa un test de sarcina, daca esti gravida va iesi pozitiv, ai putea avea in jur de 5 saptamani.

| Lala20 a răspuns:

Devreme ce ai avut menstruatie nu cred ca este vreo sansa sa fii! Oricum, mai bine fa un test sau vorbeste cu cineva. Funda?

| giulianaiulia a răspuns:

Trebuie sa iei un test de sarcina apoi sa vezi un medic nu se poate sti cauza poate ai racit sau poate esti insarcinata

| AxyAxii a răspuns:

Daca ti-a venit menstruatia nu prea sunt sanse, dar ca sa fii sigura te sfatuiesc sa faci un test de sarcina...este mult mai sigur

| RobertLolza a răspuns:

Nu stiu ce sa zic... Fa un test de sarcina! El te iti va arata adevarul!

| CArolina_6388 explică:

Am facut o ecografie si m-am controlat si la ginecologie si nu s-a vazut nimic,. rinichii sunt lasati in jos, de asta si dureri