Exista multe sisteme de filtrare al apei, majoritatea se bazeaza pe filtre tip "sita" + carbune.
In comert gasesti multe tipuri de asemenea filtre, precum si componente active (filtre, carbune etc), de diferite capacitati de filtrare si calitate.
Poate filtrul asta de la eMAG : http://bit.ly/filtruapaemag
Filtru apa potabila 3M Aqua-Pure Complete, 4000 litri capacitate, carbune activ Carbon Block bacteriostatic.
Caracteristici :
• Elimina clorul • Apa de izvor la tine acasa • Gust mai bun • Reduce riscul de contaminare • Economie de bani • Instalare sigura si usoara • Nu necesita intretinere! Sistemul 3M Aqua Pure Easy Apa de la robinet poate fi nociva pentru organism din cauza substantelor toxice pe care le poate contine. Printre principalii contaminanti ai apei putem mentiona: Clor – poate forma compusi daunatori sanatatii Sedimente – o mare parte invizibile cu ochiul liber Giardia si Crypstosporidium (cyst) - paraziti ce cauzeaza boli gastrointestinale. Acestia pot rezista in apa cu clor (apa potabila dezinfectata cu clor) datorita carcasei lor dure. Au dimensiuni de peste 1 micron si se pot elimina cu filtrele certificate pentru sedimentele foarte fine, de 1 micron. Plumb – provoaca boli neurologice la copii iar la adulti probleme la rinichi si hipertensiune arteriala VOC (contaminanti organici volatili) – compusi chimici cu efecte nocive asupra sanatatii (benzen, lindane, atrazine, carbofuran, 1.4 diclorbenzen, toxaphen)
Multumesc!
Vreau totusi sa stiu daca metodele ''clasice'', exemplele din intrebarea principala, de care am auzit ca exista insa nu stiu in ce proportie ''functioneaza'', exista, si ele, si care sunt acestea, macar una dintre ele . ''in rest'' stiu ce am sa trec in lista mosului
Sunt o serie de filtre care curata apa! Cauta Filtru de apa la robinet pe google.com!
couleur_aura întreabă:
sopranaCadaverica întreabă: