Cauti prin frigider, poate gasesc salam, masline, branza si iti faci un sandvis.O rosie si un castravete. o salata de rosii cu castraveti si cu branza peste... Pofta buna
Daca nu umbli la aragaz, fa-ti niste sandvisuri cu ce ai prin frigider: branza, paine, legume. Sau o salata de sezon daca ai macar niste rosii sau castraveti. Sau paine cu unt si miere si un pahar de lapte. Incearca si tu o combinatie de alimente, ceva comestibil trebuie sa iasa.
Fa-ti un ou, sau doua prajite. Sau nu stii?
Iei o tigaie, pui ulei, deschizi un ochi de aragaz, pui tigaia, lasi putin, apoi pui oul/ouale, si astepti sa se faca. Inchizi, iei oul si-l pui in farfurie. De aici cred ca stii ce se face
Sau daca chiar nu stii, ia o bucata de paine, pana vin ai tai
Bafta!
Poi, niste cereala cu laptic sau ceva de ex. almete pe paine, dulceata sunt multe
Daca doresti mancare gatita o poti incalzi la microunde sau o poti cumpara de la Real kaufland, etc...
Pai cauta si tu prin frigider si vezi poate ai si tu sa iti fac un senvis sau daca ai bani ia-ti un hotdog sau hamburgher o pizza ceva
Fa-ti un sandvis cu ce ai prin frigider daca nu o salata, vezi ce ai prin frigiderpoti a mananci gem pe paine sau miere.
pai fa-ti o salata cu rosii castraveti ceapa si branza rasa deasupra, asta imi fac eu in fiecare zi