| Reyskate99 a întrebat:

Sunt skater(dupa cum v-ati dat seama probabil din nickname)si am iesit azi cu sk8-ul si ori am o vanataie ori m-am dat prea mult, ma doare foarte tare genunchiul care nu pare a fi vanat.ce as putea face sa imi treaca peste noapte sau cat mai repede? maine vreau sa ma mai dau si nici nu pot misca bine piciorul din cauza asta ca ma doare sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Fa un dus cald si ia o Aspirina de 500 mg acum si una maine dimineata, dupa micul dejun.

| kx123 a răspuns:

Eu am patit acelasi lucru, sunt fata si ma dau cu skate-ul. Insa mie mi-a trecut peste 2 zile. Am fost la medic si mi-a spus ca nu e nimic grav, ca m-am dat prea mult, si mi-a dat o crema. Du-te si tu la farmacie si cere un unguent si explica-i farmacistei pentruu ce iti trebuie, va sti ce unguent sa iti dea.