| Stefan_Alin_2001 a întrebat:

Sunt slab, degetele mele sunt osoase gen nu s-a dezvoltat musculatura corpului, si aproape tot corpul e asa, m-am inalțat brusc si nu mi-s-a dezvoltat musculatura corpului, ce ar trebui sa fac ca sa fiu la normal? Va rog ajutati-ma! Sunt in situatie de criză. Dau Fundă. va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DovleacTurbat a răspuns:

E ceva normal, nu faci miscare, nu faci nimic, au "ruginit" acolo. Cand se intampla sa mai trosneasca fa o mica incalzire, o mica gimnastica.

2 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Esti normal ma, stai linistit. Musculatura e si ea dezvoltata complet doar ca esti probabil PREA slab. Nu exista om cu musculatura nedezvoltata sau daca exista probabil nu misca din pat, e leguma Doamne fereste.

| Stefan_Alin_2001 explică (pentru DovleacTurbat):

Chestia asta o am de 2-3 ani.și câteodată îmi trosnesc oasele și mai rar când ma dor. acum am 16 ani, și sper sa fie normal, îți mulțumesc pentru răspuns

| DovleacTurbat a răspuns (pentru Stefan_Alin_2001):

E ceva normal, nu faci miscare, nu faci nimic, au "ruginit" acolo. Cand se intampla sa mai trosneasca fa o mica incalzire, o mica gimnastica.