Contraceptivele sunt hormoni si sunt in loc de secretia hormonala normala a femeii! Nu cred ca este o metoda de ingrasare, doar nu vrei sa faci vreun dezechilibru hormonal...Mai bine le opresti (ai grija, in primele doua luni dupa oprire, ai ovulatii neregulate si poti ramane gravida oricand, asa ca se recomanda sexul protejat!). Si incearca sa mananci regulat, toate principiile alimentare si eventual fa un sport! Greutatea in plus sa te sperie si nu faptul ca esti slaba! Oricum tendinta organismului cu trecerea anilor este de a scade metabolismul si a lua kg... Iar daca poza este a ta, scuze de intrebare, dar ai facut vreodata analize pentru tiroida? Eu, din cate vad in poza, parca ai avea putin hipertiroidism, dar s-ar putea sa fie numai efectul pozei!
Contraceptivele te tineau in forma eventual doar pentru ca, te protejau de eventuale sarcini nedorite!
Apeleaza la niste vitamine injectabile si mananca cat mai regulat. Asa, poate reusesti sa pui cate-va kg pe tine.Imi pari destul de tanara si cred ca, la varsta ta ar trebui sa apelezi la alte mijloace de contraceptie.Este o mare prostie cand in general fetele de 18-19 ani, folosesc anticonceptionale.
Anonimulgrr întreabă: