| Alex51233 a întrebat:

Sunt sociopat daca am o frica in a posta poze pe Facebook? Simt parca o frica in a posta poze pe Facebook.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Probabil doar n-ai incredere in tine si ai impresia ca poza nu e suficient de buna si ceilalti vor rade de tine sau te vor judeca

6 răspunsuri:
| EllaTheStrange a răspuns:

Nu, nu esti sociopat. Este normal, dat fiind faptul ca zilnic se intampla atatea nenorociri din cauza Facebook-ului.

| Porcusorul a răspuns:

Ai o fobie sau o usoara paranoia. Frica de a posta poze pe FB n-are nicio legatura cu sociopatia.

| MiyakoSaki a răspuns:

Sa fii sociopat este cu totul altceva.
Si nu, este normal. Poti sa postezi sau nu.
Daca privim cate lucruri se intampla acum, se intelege situatia.Nici eu nu am poza cu mine la profil sau la coperta.Am 2-3 pe tot Facebook-ul si cam atat happy

| RAY a răspuns:

Poate nu isi place cum arati

| DavidoffUser a răspuns:

Esti instabil emotional si supra-analizezi totul.Ti-e frica sa fii judecat si de asta nu postezi.
E Facebook fratioare, nu Auschwitz.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce ti-e frica?
Crezi ca cineva iti fura sufletul, daca iti fura poza?