anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt suparat sau sufar de depresie?

De cateva zile nu prea am chef de nimic, si ma simt singur. Uneori ma intreb de ce toata lumea incearca sa ma ignore. Simt mereu ca sunt obosit, si ca imi e foame chiar daca am mancat, si nici nu pot sa mananc mult doarece mi se face rau dupa.
Am si inceput sa fumez de cateva zile, si intr-o seara m-am taiat cu lama, nu stiu de ce dar am senzatia ca vreau sa fac asta si acum. Oricat de mult as vrea nu pot sa-mi scot asta din cap

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Pitic a răspuns:

Ce te supăra? raspunde la întrebarea asta si ai rezolvat jumătate din problema.
De ce se întâmpla lucrurile astea tocmai ție? Incearca sa găsești răspunsul.
Câta nevoie ai de atenția oamenilor care te ignora? Nu ai nevoie de atenția oamenilor dușmănoși sau prefăcuți!

| KodrutZ a răspuns:

Baga lichide, maninca multe verdeturi, lasa timpeniile gen cola, tv, si altele de genul.

| Violleta2022 a răspuns:

Starea in care esti se cheama depresie!
Depresia in stare avansata duce la autoraniri si chiar sinucidere. Tu chiar vrei sa-ti faci rau?
Stiai ca depresia este generata de lipsa unor vitamine in corp, de acest inbalans chimic?
Tot ce trebuie sa faci este sa iei megadoze de: Vitamina B3, Vitamina B6 si Magneziu!
Le gasesti in farmacii, dar atentie, nu cumpara Multivitamine sau Vitamina B compelx, chiar daca le au pe toate in componenta lor, tu ai nevoie de doze foarte mari de B3, B6 si Mg, ceea ce gasetsi cumparandu-le separat, de capacitate cat mai mare si luate cate 1 pastiel de 3-4 ori/zi din toate cele 3 vitamine.
Intr-o saptamana de la luarea lor, vei fii deja alt om!

| Sn4k3 a răspuns:

Joaca metin laughing, devii disperat si uiti de depresie.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Da, sunteti ipohondri toti. Cine nu are si zile mai putin bune? asta nu inseamna ca trebuie sa te internezi la -fara clanta -.Cum sa nu te ocoleasca lumea daca iti iei moaca de dusman cu toata lumea?

| untu a răspuns:

Daca esti suparat sau ai depresie, mergi la biserica si vorbesti cu un preot bun si iti va da sfaturi, sa-ti citeasca o rugaciune si te pune sa citesti rugaciunile zilnice acasa si te vei linisti! Mananca o tableta de ciocolata KANDIA cu portocale sau 75% Cacao foarte buna pentru depresie, stres si oboseala!

| Divy a răspuns:

Suferi tu de altceva dar numai tu ști asta.

Ai o problemă cu timpul tău că petreci prea mult din viața unui ecran, de aici vine oboseala și starea ta deplorabilă.

Da toată lumea te ignoră fi serios când ești vesel ai sta lângă cineva ca tine, mă îndoiesc! Tu singur alungi lumea.

Ai căzut din lac în puț laughing bravo, felicitări meriți un premiu pentru asta sună la nebuni și fă-ți o programare poate realizezi că nu suferi de nimic.
Multă sănătate mintală

| LifeIsBeautiful12 a răspuns:

Te simti asa pentru ca lasi obstacolele minore sa te cuprinda. Nu lumea vrea sa te ocoleasca, tu te feresti de ea. Fii mai sociabil/a, plimba-te mai mult pe afara, la aer curat, interactioneaza cu oamenii si nu te mai gandi la lucruri negative care iti strica dispozitia. In legatura cu mancarea, te poti simti rau si pentru ca acum este vara, cald si nimeni nu prea are pofta de mancare; si mie mi s-a intamplat asta de multe ori si vara mananc putin pentru ca asa este normal. Lasa-te de fumat pentru ca nu iti va aduce decat dezavantaje..Si NU te mai taia pentru ca nu are rost. Iti faci niste semne care o sa te marcheze toata viata cand de fapt,suferinta nu dispare facand asta nici macar pe moment, tu doar crezi asta. Daca tot de vei simti asa in continuare, te sfatuiesc sa te duci la un psiholog, o sa te ajute. Si mereu cand ai nevoie de ajutor, sa nu te feresti sa ceri sau sa accepti un ajutor pentru ca nu toti oamenii sunt rai, de aceea trebuie sa comunici mai mult mai ales cu familia ta care te cunoaste cel mai bine. Si sa faci mereu ce te pasioneaza, ce te face fericit ca sa te mai relaxezi.

| catalinus13 a răspuns:

Sa ti-o zic drept si dur :
Esti un IDIOT! tu vrei sa iti tai venele pentru ca nu ai destula atentie cautati prieteni/prietena care e hipre-activa nu are pofta de stat si sa vezi ce bince te simpti dupa ce atata nu ai pofta de viata mai iesi din casa mai plimbate prin padure asculta vantul uita-te la cer si spuneti in gand de ce nu pot fii si eu fericit cu persoana iubita(daca ai) roaga-i pe prieteni sa te inveseleasca sa iti aduca pofta de viata mai du-te la femei big grinD TRAIESTE-TI VIATA