Bună.
Îți recomand să mergi la medicul de familie pentru un bilet de trimitere sau dacă îți permiți, mergi la privat (ar fi mai sigur cu situația actuală). Posibil să fie o deformare a coloanei vertebrale sau un început de hernie. Trebuie să îți faci o radiografie deși pe radiografie nu se vede dacă e vorba de hernie ci se observă dacă are coloana aspect normal, vertebrele sunt bine plasate etc. Cel mai sigur este RMN dar e scump (600-800 lei), depinde. Eu aș începe totuși cu radiografie, nu cred să fie hernie la 18 ani. Ar trebui să te vadă un neurolog prima dată și el va decide dacă e cazul să consulți și un neurochirurg.
Toate cele bune!
Multumesc mult, insa din motive personale momentan nu pot apela la nici un medic. Sigur am sa o fac cand o sa am posibilitatea. Multumesc oricum
Și eu aveam dureri de spate și am scăpat de ele prin exerciții fizice regulate specilae pentru spate. la 18 ani medicul mi=a recomandat să stau atârnată de o bară zece minute zilnic, pentru că aveam coloana puțin curbată prost și după vreo 3 luni mi/a trecut.
Deeaandreea9156 întreabă: