Depinde de ce varsta ai. De obicei de la covid va trece in catva timp (depinde de organism). Poate fi si ceva psihic din cauza decesului, dar slabe sanse (depinde de personalitatea ta)
Am 28 dar eu iau și jumate de xanax și o pastila de seroxat pentru depresie și anxietate. Nu știu, poate o fi de la xanax. da înainte luam și nu aveam probleme cu somnul imediat se obișnuia organismul. da, m-a afectat decesul mamei, cam de atunci am probleme da pe atunci aveam și eu covid
Aha... deci aveai covid. Atunci este de la asta. La 38 de ani ar trebuie sa dispara relativ repede, dar (repet) poate fi si o problema psihoca (de lunga durata)
28 Man nu 38 pai o trecut o luna de când o murit și de când am scăpat de virus, o lună și ceva. dar și xanaxul cauzează somn deci sunt confuz. dacă e de la covid zici că trece de la sine nu?
Și eu la fel mann, parca ti am povestit vreo 5 luni ma simțeam somnoros am luat tricitoco și mi-a trecut
De la ce te simțeai somnoros? De la pastilele astea antidepresive? Covid ai avut vreodată?
Ok, mersi Man pentru răspunsuri, sper, dacă e de la decesul mamei e rău vorba ta poate fi pe o perioadă îndelungată
Nu am dormit vreo 1 luna deloc, ma și mir ca poți dormi când mama ta e în mormânt eu nu puteam × anexitate