Din cauza pozitiei in care ai stat, facand acel masaj. Un fel de febra musculara. Va trece de la sine.
In primul rand felicitari pentru cursurile obtinute! Si iti urez succes in meseria aceasta.
Masa de masaj este foarte buna; numai ca vei avea clienti la care va trebui sa te deplasezi. De aceea este bine sa vorbesti cu ei sa aiba locul potrvit pentru a te descurca. In genunchi nu ai ce mai sta. Si mai ales pentru suma aceea atat de mica. Daca nu au pat, atunci ii pui ca pe mort pe o masa. Le pui si o saltea si gata. Daca se plang de ceva le mai aprinzi si o lumanare, si asa sigur se vor mai linisti. Dar n-ai voie sa stai chinuita. Nu e logic sa-i faci pe altii bine in defavoarea sanatatii tale.
Acuma si tehnicienii maseuri au nevoie de masaj; poate ca este cazul si la tine. Pana te vei marita iti va trece.
Asa este, si tehnicienii maseuri au nevoie de masaj iar eu voi cauta un alt practicant al acestei minunate arte a sanatatii prin ianuarie si il voi ruga sa vina la mine acasa o data pe luna sa imi ofere masaj de relaxare (nu trebuie sa aduca nimic pentru ca am ulei, masa si restul). Si medicii cand au probleme de sanatate se duc la alti medici. Dar faptul ca am stat o ora in genunchi pentru a oferi cuiva un masaj terapeutic mi-a facut mai mult rau decat mine pentru ca ma dor fesele si nu stiu ce sa ma fac. Ce bine ca acum am masa de masaj si nu mai sunt nevoita sa lucrez asa.
Inceputul nu a fost usor pentru nimeni.
Pot sa-ti sugerez din propria experienta sa incerci sa inveti cat mai multe tehnici de masaj, si sa combini daca se poate si o doza de bioenergie, reiki etc. Fara sa vrei anumite stari de oboseala sau de boala le poti prelua de la pacient daca nu stii sa te aperi.
Doar cei care sunt sensibili, bolovanii nu au nimic.