| Girly97 a întrebat:

Sunt tehnician maseur de 5 luni si in ultima perioada am inceput sa am multe solicitari de masaj anticelulitic, cel mai probabil pentru ca vara este aproape si doamnele vor sa arate bine la plaja. Problema este ca de o saptamana ma doare mana dreapta si port o manusa care imi imobilizeaza articulatia cam toata ziua, zi de zi din cauza asta. Folosesc si o crema anti-inflamatoare si ma gandesc ca vara sa imi iau concediu o saptamana sau doua ca sa imi revin cu mana pentru ca acum nu pot, am multe programari pentru anticelulitc. Mama mea a avut o problema asemanatoare cu mana din cauza serviciului ei (acum lucreaza in alta parte) si a fost trimisa la electroterapie. Nu li s-ar parea medicilor si pacientilor de acolo ciudat ca ar veni o domnisoara de 21 ani la electro?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prostilor da, celor normali la cap nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti un concediu medical ca ai nevoie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.
Eu am avut o prietena, s-a suit pe casa, si a cazut prin acoperis, si-a rupt picioru.
Si venea la eforie la noi, sa faca electroterapie.
Ii puneau niste ventuze prin care treceeau curent, si niste saculeti de nisip, deasupra la ventuzele alea.
Avea 14 ani. A fost acum ceva timp. Acum 18 ani
Asa ne-am si cunoscut.
Si era nascuta si in aceeasi zi cu mine.
Ii era frica sa mearga singura.
#IubiriDinAdolescenta laughing

| Girly97 explică (pentru anonim_4396):

Exista si adolescente mai curajoase, cum ar fi eu dar nu intotdeauna.winking Un pont: tinerele sunt curajose, amabile si cooperante daca suntem sinceri, adica fara minciuni de genul "nu vei simti nimic" sau "nu iti facem nicio injectie azi" pentru ca nu asa capatam noi incredere in cei din jurul nostru. happy Iar astea vor dauna relatiei pe viitor dintre noi si ceilalti oamenii al caror misiune este sa aiba grija de noi, ma refer la medici, asistente etc.winking Am fost mai demult cand aveam 17 ani din cauza unei accidentari la genunchi si am fost foarte cooperanta si respectuoasa fata de ceilalti pacienti mai mari decat mine dupa ce asistentele au fost foarte sincere cu mine si mi-au spus ca voi simti ceva de la curenti. happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Girly97):

Pai se simte ca padelele alea cu care cica "iti lucrezi muschii" doar ca aparatu are setari pentru intensitati mai mari.
n-o sa bage nici o data mai mult curent decat poti tu suporta. ea da drumu putin cate putin si te intreaba care e nivelul cel mai confortabil pentru tine.
SI de la sedinta la sedinta mai creste un pic intensitatea.
Unii oameni reactionaza diferit la durere.
Ma uit la fi-miu ca intr-o zi a fost soare, si l-am imbracat in pantaloni scurti si a cazut si si-a julit genunchii, Prima oara in viata lui.
Si n-a zis nici pas.
sau uite eu cand merg si am de facut injectii sau ceva.
Mie nu mi se pare ca intepatura aia e dureroasa.
Pentru mine e doar deranjant, si am mai multe emotii doar pentru ca trebuie sa stau nemiscat sa nu greseasca aia acolo, sa rateze vena, laughing decat de intepatura in sine.

Stii, eu am fost destul de respectata de asistente si de ceilalti pacienti, ba chiar an primit si atentie specifica verstei si personalitatii mele! Dar nu stiu ce ar crede ei despre tinerii care vin la electroterapie. happy

Pai toti oamenii banuiesc ca sunt respectati prin spitale sau centre de-astea de recuperare, mi se pare normal.
Eu am fost cu nevasta-mea la spital cand a avut un accident la picior, si le-am rugat pe asistente sa ma lase sa dorm cu ea acolo, si au fost dragute si m-au lasat. mi-am luat concediu o saptamama,
am adus laptopu si ne uitam toata ziua la filme. laughing
Numai ca era nasol ca spitalu era inchis pe timp de noapte, si singura iesire pe unde ieseau asistentele, era pe la morga, si era intuneric bezna noaptea pe scarile alea, si un miros teribil.
Am coborat de vreo 2 ori pe la 3 dimineata, ma cacam pe mine de frica da na, voiam sa ies sa fumez laughing
Pana am gasit pe mama unei vecine care lucra fix la morga laughing si ieseam cu ea la tigara laughing
Story of my life, mi-ai adus aminte de asta ca uitasem, a fost acum ceva timp.

Esti amuzant/a! big grin

Merit un masaj pe gratis laughing))

Eu stau departe, imi pare rau. happy

Ei, n-ai cum sa stii, poate suntem vecini si nici nu stiu eu laughing)

Serios, eu stau in Ilfov si deocamdata nu am masina sau permis de conducere asa ca pentru moment voi lucra numai in orasul meu natal. Dar cine stie, poate ne intalnim pe viitor. happy

Dar spune-mi te rog frumos in cazul meu ce s-ar recomanda in mod general la electro in caz ca voi fi trimisa candva?

M-am intalnit eu in afara cu prieteni din Romania, care nici nu stiam ca erau in acelasi oras cu mine, la magazin laughing)
deci probabilitatile astea, se intampla mai des decat as fi crezut. laughing

Bai nu ma pricep asa bine, eu ti-am povestit ce am vazut ca ii facea la prietena aia a mea cand am fost cu ea. Cam asta era procedura.
dar pana iti da tie medicu trimitere acolo. ai sanse sa iti treca mana pana atunci. Doar daca te duci la privat, dar stiu ca e foarte scump.

Mersi mult.winking