Pai gandeste-te ca in viata poti trece prin situati si mai jenante, si aceasta este o situatie mai jenanta dar nu exagerat deoarece cand te vede un medic trebuie sa lasi rusine pentru sanatatea ta si gandeste-te ca nu te va mai jena aceea bubita
Noroc!
Din moment ce doar matusa si cu mama ta au vazut ce au vazut, nu cred ca e ceva asa de jenant. gandeste.te practic la ziua in care ai fost botezat. atunci cu totii tiau vazut "pisicul" . imprtant este sa nu zici ce ti s-a intamplat
Pur şi simplu nu dai ochii cu ele câteve zile. Ieşi şi tu prin cluburi, distrează-te în ***... Apoi uiţi. Încearcă să nu dai importanţă
Bea o bere si gandeste-te ca, din cele 2 femei, una era mama ta care oricum iti stie fiecare milimetru de pe corp iar cealalta e o femeie pentru care ai reprezenta ultimul barbat de care ar putea fi interesata vreodata.
Gandeste-te pur si simplu la faptul ca amandoua sunt femei in toata firea, deci au vazut multe la viata lor, si nu in ultimul rand, le esti ruda.
Sincer, daca nu vroiai sa se ajunga la asa ceva nu ii spuneai mamei si nu ajungeai in situatia respectiva.
Nu are de ce sa iti fie rusine ca ai facut asa ceva! Nu esti singurul care pateste chestii din astea, dermatologii se ocupa cu chestii din astea. (fara suparare) In locul tau nu mai postam asa ceva pe TPU pentru. ca afla si mai multa lume. dar ma rog. ai facut si pasul asta.
Capul sus!
Frate. nu te mai gandi ca ti-au vazut 'tot'. Crezi ca ele nu stiu cum arata?
Sa fii sigur ca stiu si ca nu le deranjeaza asa cum credem noi, barbatii.
Sper ca te-am ajutat.
Gandeste-te si tu putin, mi se pare normal daca este medic dermatolog. Nu e o situatie extrem de jenanta. Imagineaza-ti cum nasc femeile de fata cu barbatii.
Eu zic ca nu e janant, avand in vedere ca ai o problema. Ea e medic era logic sa se uite, iar de mama ta nu ar trebui sa-ti fie rusine. Bine ca baiat de la o varsta da e cam jenant sa fii dezbracat fata de mama ta, dar daca asa a fost situatia asta e...nu cred ca ar trebui sa te simti jenat.
Ai noroc de matusa ta ca este in acest domeniu. Inchipuie-ti ca mama ta,fiind alarmata, putea sa te duca la un medic specializat (care nu face parte din familia ta). Si cum majoritatea medicilor in acest domeniu sunt de fapt de sex feminin, atunci ce ai fi facut?
Si la ginecolog cum ai proceda? daca te jenezi asa mult in fata rudelor apropiate chiar. Medicul e medic si asta conteaza
Le mai arati fundul de catevea ori, te obisnuiesti cu acest lucru si apoi te vei gandi cu amuzament la prima ta experienta de genul asta Oricum, la 16 ani cred ca ai fi putut sa ti convingi mama ca nu e cazul sa seuite si ea, din moment ce nu e specializata pe chestii d astea. Iar de matusa ta, stai linistit, banuiesc ca atunci intrase in rolul de dermatolog si nu tinea cont prea mult de persoana pe care o examineaza. Ideea e ca data viitoare sa-i spui mamei tale sa stea la usa sau te duci singur la doctor.
YourGirl93,
Multumesc de raspuns insa sunt de acord cu tine ca mama sa nu fi fost de fata.Ideea este ca fiind amandoua acolo in spatele meu si uitandu-se cu interes m-a facut sa simt si mai rusinat/jenat!
Mai ales ca mama mea nu ma mai vazut dezbracat(sau nu mi-a mai vazut partile intime de pe cand aveam 13 ani).La 16 ani si ceva esti deja intrat in perioada de pubertate ca baiat...
Intelegi ce vreau sa pun cu asta?
MoonLight,
Interesant si raspunsul tau. Uite ce am de spus: tocmai aici e problema, ca cineva din familia mea mi-a vazut partile intime iar de sora mamei mele ce sa zic, ea nu m-a vazut dezbracat decat cand eram bebelus si poate pana la 5-6 anisori.La 16 ani si ceva esti intrat in perioada de pubertate ca baiat! Adica esti dezvoltat acolo jos.Cred ca as fi trecut mai usor daca alt medic(un strain)m-ar fi examinat...Gandeste-te pentru o clipa cum ar fi ca cineva de sex opus sa iti inspecteze partile cele mei intime pentru prima oara la o asa varsta?
Ok?
YoYoLicious,
Nu numai fundul mi l-au vazut(asta era mai usor de trecut peste),ba mai mult,mi-au vazut si gaura fundului in toata splendoarea ei si ceva/putin din organele genitale(datorita pozitiei pe care o adoptasem).
Uite ca nu am putut sa o conving pe mama sa nu stea, ba mai mult, a insistat sa ramana sa vada exact ce am eu acolo.In legatura cu matusa mea, nu stiu ce sa zic, am auzit ca unii medici in astfel de situatii devin interesati de pacientul pe care il examineaza(mai ales daca este de sex opus)si in pubertate(14-18 ani).