Draga, dar daca te apuca somnul, nu mai ai cum sa simti - cum spui tu, ''sforaitul'' barbatului.
Vezi problema poate fi si la tine, incearca sa te odihnesti - asa cum trebuie. Discuta cu un medic, si spune-i ca nu poti dormi, si ca te simti stresata, iar din cauza aceasta devii usor - iritata/sensibila la orice ''auz/zgomot'' - din jur, nesuportandu-le.
Si, acum scuze, dar cand iubesti cu adevarat, poti trece peste anumite chestii... si, chiar de la sine uneori.
Iti doresc, sa ai multa sanatate si fericire!
Esti prea pesimista si stresata. daca il iubesti incearca sa treci peste asta.sunt alte lucruri mai importante in viata
Da Crinu. putin cam dur, insa pot sa zic ca ai dreptate. E adevarat. e om.insa de la atatea nopti nedormite si stres adunat.incepi sa te gandesti la altele; in fine. Zici ca se poate rezolva la doctor; nici macar nu vrea sa auda de asa ceva. Tipa si ajungem sa ne certam.Si,ca sa stiu si eu :Ma cunosti cumva? zici ca toti ma stiu, mai ales tu.
Mai du-te fa si te pisa.acum nu-ti mai convine. ce credeai? omul sforaie ragaie, trage vanturi, isi sufla nasul se pisa si-si face toate necesitatile, la fel ca tine. ce vrei sa faca omul cand doarme? sforaitul se poate trata la medic, se poate opera. dar tu deja nu-l mai iubesti.ba dar repede va mai trece voua dragostea dupa doua luni de convietuire. dupa cum ai pus problema, tu te-ai casatorit cu iubitul tau si te-ai trezit langa un om. da tu ce esti zana zorilor? mai bagi si bebelul la inaintare care probabil nici nu e nascut. ia lasa-ne ca te stim. cel putin eu. vrei un sfat? lupta pentru casnicia ta impreuna cu SOTUL tau. e sotul tau.stii ce ala un sot? si ce datorii ti-ai asumat pentru el?
Nu itsii fa probleme.
Vorbeste cu el` frumos, explica-i. Ca sfo0raie si nu po0ti do0rmii. Sa mergeti la do0ctor `. Sau du-te la farmaciiie cere ceva pentru sfo0rait :*.
Te.am pupat` sper sa itsii fie de ajuto0r parerea mea :*!
LarisaChe07 întreabă: