| Lary23 a întrebat:

Sunteti de acord ca cei de la TPU sa infiinteeze o categorie, numita FITNESS? Eu zic ca ar fi foarte folositoare...am schimba idei si pareri, in ideea de a ne mentine frumoase\frumosi si sanatoase\sanatosi? happy am nevoie de 50 de raspunsuri pozitive tongue

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Live.Laugh.Love a răspuns:

Da este o idee foarte buna! ar merge categoria "fitness" sau categoria "sport". Uite un raspuns pozitiv pentru intrebarea ta. Deoarece lipseste categorii de genu' asta aici, pe TPU!

7 răspunsuri:
| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Pai cred ca poti posta inrenari de genu asta si la rubrica Beauty, Hobbies, Timp liberhappycred ca deja este aglomerat site-u TPU si mere cam greu si asa.Eu m-am gandit ca sa se stearga conturile persoanelor care nu sunt prea active pe sitehappy

| Poinsettia a răspuns:

E plin netu' de asa ceva.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Se pot pune astfel de întrebari la categoria "Sănătate" sau "Timp liber"

| SRJ a răspuns:

Buna,

nu am nimic impotriva, insa consider ca discutii pe aceasta tema se pot purta in rubrica "Sanatate", "Beauty" sau "Timp liber". "Fitness" mi se pare un segment de nisa.

| Zero a răspuns:

Lary21 as fi de acord cu asa ceva, daca aceste impresii si pareri s-ar limita doar la diete, o cura de slabire care o sty, dar in nici un caz sa se bazeze pe lucruri medicale, unii din noi ar lua problema in serios, s-ar ajunge la lucruri si evenimente, neplacute

| anonimee a răspuns:

Daaa:*

| salangwayongseo a răspuns:

Da ar fi perfect.