anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Supa de varza functioneaza, adica chiar slabesti?(fara misto plz.)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| negru30 a răspuns:

Mananca seara numai salata de varza - ai sa slabesti - salata de varza- pune si varza rosie si alba - otet sau lamaie si putin ulei de masline ( fff putina sare )

6 răspunsuri:
| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Da vei slabi dar numai daca vei putea sa tii dieta respectiva. asta cu supa de varza e de fapt infometare

| negru30 a răspuns:

Multumesc

| Λndrei a răspuns:

Da.Mai adauga si ceva sport si fructe.Dar ai grija cand ajungi la kilogramele dorita sa nu te apuci iarasi de vechiul obicei ca dupa aia ajungi mai rau.

| LadyGA a răspuns:

Buna! normal ca slabesti, pentru ca te infometezi! nu iti asiguri nimic din ce ii trebuie organismului! ai grija! nu iti recomand aceasta dieta, vb f serios. mai bine tine si tu o dieta sanatoasa, eu am incercat tot felul de diete prostesti si degeaba. am slabit cu ele, dar mai rau, m-am imbolnavit si apoi efectul eu-eu si-a spus cuvantul, risti sa pui mai mult decat inainte. gandeste te ca nu te poti infometa toata viata si o data ce renunti la supa, revin si kg. happy daca vrei diete santoase iti recomand rina90, south beach sau 5factor. bafta!

| nicoleee30 a răspuns:

Bineinteles ca da happy Deoarece e ca si cum nu ai mancat nimic.Iar la sfarsitul acestei diete vei puneee mai mult daca nu ai grija.Mai bine nu incerca aceasta dieta, e ff periculoasa si iti poate face mult rau nu numai aspectului fizic(pentru ca o slabire brusca duce la aparitia celulitei, vergeturilor,...) dar cel mai rau in organism...problemee serioasa.Renunta la idee!:*:*