anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tabletele efervescente Corega sunt bune doar pentru curatarea protezelor dentare sau si pentru gutiera care se poarta dupa aparatul dentar?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Scrie in prospect.

| WhiteLife a răspuns:

Ceau! Si eu am gutiere, ortodonta nu mi-a spus sa folosesc Corega sau nu, insa de ceva timp (mai bine de un an), pun peste zi cate o tableta in paharul cu capa in care tin gutierele. Sunt ok, nu s-au distrus, acum nici nu am avut alte gutiere cu care sa compar sa vad daca arata diferit big grin dar eu una sunt multumita si voi continua asa, pentru ca mi-e lene sa le spal in fiecare zi laughing Si este o varianta mult mai ieftina, la Carrefour gassti tot niste pastile asemanatoare la un pret mult mai bun, personal n-am vazut diferenta mare intre Corega si celelalte, in afara de pret.