| danydany2 a întrebat:

Tantum lemon este bun pentru gat? As avea nevoie de raspuns urgent...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AiDuTzA a răspuns:

Eu am Tantum verde si e mult mai bun decat cel lemonwinking chiar are efect
:*

14 răspunsuri:
| filipm2001 a răspuns:

Este bun, daca ai dureri si gatul putin inflamat. Calmeaza durerile, scade putin inflamatia si are si rol antiseptic. Dar daca te doare tare, e mai bine sa mergi la medicul de familie; e posibil sa ai o infectie mai mare si sa ai nevoie de ceva medicament mai bun sau poate chiar antibiotice.
Insanatosire grabnicawinking

| xtina a răspuns:

Da, e special pentru gat. Nu stiai? La fel ca si tantum verde, doar ca au scos astia o noua aroma de lamaie laughing

| bombănucleară a răspuns:

Desigur

| Ananas2 a răspuns:

Da. este bun, dar mie imi face mai bine decaseptul.

| Gabbytzu a răspuns:

DA...Este foarte bun.tongue

| MeAndJustMe_8802 a răspuns:

Da,este bun, si are gustul senzational.

| Ralu13 a răspuns:

Da! Este chiar foarte bun, are efecte aproape imediate. Dar incerca dupa ce ai luat sa nu bei imediat apa sau ceva. Are si un gust bun.winking sper ca te-am ajutat

| Gumã a răspuns:

Daaa e bun

| andrei733 a răspuns:

Da este bun dar nu uita ca mai sunt foarte bune si decasept strepsils si daca te doare rau de tot ospen

| amicool08998 a răspuns:

Da, dar cel mai bine este sa intrebi un doctor

| Vladex1 a răspuns:

Este cea mai buna pastila pentru. gat. Iti amorteste durerea, dar nu vei mai simti gustul cateva zile. SUCCES

| FaraNume_9281 a răspuns:

Da. poti incerca si strepsils e mai bun ca tantum da si tantum este bun.

| corsaleroberta a răspuns:

Da,este bun dar strepsils dupa parerea sunt mult mai bune.