Nu cred ca asta a fost cauza, a fost doar o coincidenta.Tratamentul il prescrie medicul neurochirurg care l-a operat si ii cunoaste situatia. Sanatate!
Eu iti spun un tratament dintr-un cuvant: Herculane.
De fapt, nu stiu sigur daca este bun si pentru el, dar ati putea sa va interesati. Eu iti spun numai ce a facut tatal meu. Si el avea dureri de spate, desi nu din aceeasi cauza, a mers multi ani la rand la Felix si in alte parti si nu l-a ajutat prea mult. Odata, cand mama mea si cu bunica (si cu mine si fratele meu, eram mititei atunci) eram la Herculane, a venit si el ca a avut cateva zile libere. Si apoi a mers an de an tot acolo. Mai sus de statiunea Herculane este un loc numit 7 izvoare calde, acolo sunt multe izvoare termale si astea l-au vindecat si pe tata de dureri.
Vedeti si voi ce bai se potrivesc pentru tatal tau.
Domnul fie cu voi!
Cel mai bine ar fi sa se duca la un doctor.De preferabil cel care l-a operat, cel care ii stie problema.Sanatate
Eu cred ca mai bine te-ai duce la doctor pentru ca el iti poate spune mai bine sau daca vrea sa scape repede de durere sa treaca pe la o farmacie si sa intrebe de vreun medicament care sa-i mai amelioreze durerea.
Si tata a fost operat de hernie de disc si el a intrat in apa la mare si nu a patit nimic
Trebuie sa consulte un medic neurolog.Sa nu intre in panica, asa se intampla, a stat la soare era incalzit si apoi a intrat in apa rece.Se va reface cu siguranta si nu ar strica si o statiune de recuperere neurologica.